Μύκονος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τήνος με πλοίο
Τήνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μύκονος στο Τήνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μύκονος για Τήνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μύκονος για το Τήνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μύκονος προς το Τήνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μύκονος προς το Τήνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μύκονος Τήνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή Aegean Speed Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μύκονος προς Τήνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μύκονος προς Τήνος

Λιμάνι αναχώρησης
Μύκονος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Τήνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
18 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
9 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Μύκονος Τήνος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Μύκονος για Τήνος, θα βρείτε εισιτήρια από 10 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 64 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Μύκονος προς Τήνος είναι 31 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Μύκονος για το Τήνος είναι 30 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 35 λεπτά για να φτάσουν στο Τήνος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Τήνος σε 20 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μύκονος στις 07:35. Το τελευταίο πλοίο για το Τήνος αναχωρεί από το λιμάνι του Μύκονος στις 17:45.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Μύκονος προς το Τήνος
31 €
Εύρος τιμών των πλοίων Μύκονος Τήνος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
10 € - 64 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Μύκονος Τήνος
30 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Τήνος
07:35
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Τήνος
17:45
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Τήνος
08:10
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Τήνος
18:05

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μύκονος προς το Τήνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μύκονος προς το Τήνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Τήνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μύκονος προς το Τήνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Για τη διέλευση από το Μύκονος προς το Τήνος, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Τήνος. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή Aegean Speed Lines.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Μύκονος στο Τήνος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Μύκονος-Τήνος, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Μύκονος έως την αποβίβαση στο Τήνος, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή Aegean Speed Lines είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μύκονος και Τήνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μύκονος και Τήνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή Aegean Speed Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Golden Star Ferries Μύκονος Τήνος
Golden Star Ferries
Η Golden Star Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και προσφέρει δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μύκονος-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Golden Star Ferries μεταξύ Μύκονος και Τήνος. Η Golden Star Ferries πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Τήνος από το Μύκονος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Golden Star Ferries
20 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Agoudimos Lines Μύκονος Τήνος
Agoudimos Lines
Η Agoudimos Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Πάτρα, στην Ελλάδα. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μύκονος-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Agoudimos Lines μεταξύ Μύκονος και Τήνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Agoudimos Lines
Sea Jets Μύκονος Τήνος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μύκονος-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Μύκονος και Τήνος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Τήνος από το Μύκονος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
20 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Cyclades Fast Ferries Μύκονος Τήνος
Cyclades Fast Ferries
Η Cyclades Fast Ferries ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει στην Ελλάδα. Προσφέρει γρήγορες διασταυρώσεις μεταξύ των ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μύκονος-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Cyclades Fast Ferries μεταξύ Μύκονος και Τήνος. Η Cyclades Fast Ferries πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Τήνος από το Μύκονος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Cyclades Fast Ferries
30 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Blue Star Ferries Μύκονος Τήνος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Μύκονος-Τήνος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μύκονος-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Μύκονος και Τήνος. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Τήνος από το Μύκονος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
30 λεπτά
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Aegean Speed Lines Μύκονος Τήνος
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ελληνικών νησιών και των λιμανιών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μύκονος-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Speed Lines μεταξύ Μύκονος και Τήνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Speed Lines
Minoan Lines Μύκονος Τήνος
Minoan Lines
Η Minoan Lines είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1972 και παρέχει επιβατικές μεταφορές στην Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μύκονος-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Minoan Lines μεταξύ Μύκονος και Τήνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Minoan Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μύκονος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Τήνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μύκονος

Τα πλοία της Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή Aegean Speed Lines αναχωρούν για το Τήνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μύκονος:

Mykonos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Τήνος

Τα πλοία της Minoan Lines, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ή Agoudimos Lines φτάνουν στο Τήνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Tinos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μύκονος για το Τήνος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 20 λεπτά για να καλύψετε τα 18 km μεταξύ Μύκονος και Τήνος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μύκονος και Τήνος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries και Aegean Speed Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 9 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Μύκονος και Τήνος.

Υπάρχουν 7 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μύκονος και Τήνος: Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries και Aegean Speed Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μύκονος Τήνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μύκονος και Τήνος, θα διανύσετε 18 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Μύκονος προς το Τήνος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 10 € για τη χαμηλότερη, έως 64 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 31 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Μύκονος στις 07:35 με προορισμό το Τήνος.

Το τελευταίο πλοίο για Τήνος αναχωρεί από το Μύκονος συνήθως στις 17:45.

Πώς είναι η διαδρομή από το Μύκονος στο Τήνος;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Μύκονος στο Τήνος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Μύκονος έως την αποβίβαση στο Τήνος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Μύκονος και το Τήνος.

Επιβίβαση στο Μύκονος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Μύκονος Τήνος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Μύκονος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή Aegean Speed Lines) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Μύκονος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Μύκονος - Τήνος / Στον τερματικό σταθμό του Μύκονος, αναζητήστε τα γκισέ της Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή Aegean Speed Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Τήνος / Στον τερματικό σταθμό του Μύκονος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή Aegean Speed Lines για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Μύκονος και Τήνος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή Aegean Speed Lines όπως επιθυμεί. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Τήνος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Τήνος:

  • Το λιμάνι του Τήνος είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Τήνος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Τήνος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Τήνος / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Τήνος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Τήνος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης