Μήλος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Φολέγανδρος με πλοίο
Φολέγανδρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μήλος στο Φολέγανδρος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μήλος για Φολέγανδρος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μήλος για το Φολέγανδρος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μήλος προς το Φολέγανδρος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μήλος προς το Φολέγανδρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Zante Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μήλος Φολέγανδρος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μήλος προς Φολέγανδρος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μήλος προς Φολέγανδρος

Λιμάνι αναχώρησης
Μήλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Φολέγανδρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
46 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
55 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Μήλος Φολέγανδρος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Μήλος για Φολέγανδρος, θα βρείτε εισιτήρια από 7 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 280 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Μήλος προς Φολέγανδρος είναι 98 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Μήλος για το Φολέγανδρος είναι 1 ώρες 37 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 20 λεπτά για να φτάσουν στο Φολέγανδρος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Φολέγανδρος σε 1 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μήλος στις 05:35. Το τελευταίο πλοίο για το Φολέγανδρος αναχωρεί από το λιμάνι του Μήλος στις 14:05.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Μήλος προς το Φολέγανδρος
98 €
Εύρος τιμών των πλοίων Μήλος Φολέγανδρος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
7 € - 280 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Μήλος Φολέγανδρος
1 ώρες 37 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Φολέγανδρος
05:35
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Φολέγανδρος
14:05
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Φολέγανδρος
07:25
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Φολέγανδρος
15:55

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μήλος προς το Φολέγανδρος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μήλος προς το Φολέγανδρος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Φολέγανδρος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μήλος προς το Φολέγανδρος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Φολέγανδρος ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Μήλος-Φολέγανδρος με το πλοίο της Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries ή LANE Sea Line, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Μήλος-Φολέγανδρος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Sea Jets για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Φολέγανδρος γεμάτοι ενέργεια.
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Μήλος στο Φολέγανδρος με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Φολέγανδρος για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μήλος και Φολέγανδρος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μήλος και Φολέγανδρος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

LANE Sea Line Μήλος Φολέγανδρος
LANE Sea Line
Η LANE Sea Line ιδρύθηκε το 1985 και εδρεύει στο Μπάρι της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα λιμάνια της Αδριατικής Θάλασσας στην Ιταλία και την Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Φολέγανδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της LANE Sea Line μεταξύ Μήλος και Φολέγανδρος. Περισσότερες πληροφορίες για την LANE Sea Line
Zante Ferries Μήλος Φολέγανδρος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Φολέγανδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Μήλος και Φολέγανδρος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Φολέγανδρος από το Μήλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
2 ώρες 30 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Hellenic Seaways Μήλος Φολέγανδρος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Φολέγανδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Μήλος και Φολέγανδρος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Φολέγανδρος από το Μήλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
2 ώρες 40 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
ANEK Lines Μήλος Φολέγανδρος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Μήλος-Φολέγανδρος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Φολέγανδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Μήλος και Φολέγανδρος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Aegean Speed Lines Μήλος Φολέγανδρος
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ελληνικών νησιών και των λιμανιών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Φολέγανδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Speed Lines μεταξύ Μήλος και Φολέγανδρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Speed Lines
Sea Jets Μήλος Φολέγανδρος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Φολέγανδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Μήλος και Φολέγανδρος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Φολέγανδρος από το Μήλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
55 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μήλος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Φολέγανδρος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μήλος

Τα πλοία της LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Sea Jets αναχωρούν για το Φολέγανδρος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μήλος:

Milos
Χάρτης
Milos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Φολέγανδρος

Τα πλοία της Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries ή LANE Sea Line φτάνουν στο Φολέγανδρος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Folegandros
Χάρτης
Folegandros
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μήλος για το Φολέγανδρος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 55 λεπτά για να καλύψετε τα 46 km μεταξύ Μήλος και Φολέγανδρος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μήλος και Φολέγανδρος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Μήλος και Φολέγανδρος.

Υπάρχουν 6 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μήλος και Φολέγανδρος: LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μήλος Φολέγανδρος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μήλος και Φολέγανδρος, θα διανύσετε 46 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Μήλος προς το Φολέγανδρος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 7 € για τη χαμηλότερη, έως 280 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 98 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Μήλος στις 05:35 με προορισμό το Φολέγανδρος.

Το τελευταίο πλοίο για Φολέγανδρος αναχωρεί από το Μήλος συνήθως στις 14:05.

Πώς είναι η διαδρομή από το Μήλος στο Φολέγανδρος;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Μήλος και Φολέγανδρος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Zante Ferries, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Μήλος έως την αποβίβαση στο Φολέγανδρος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Μήλος και το Φολέγανδρος.

Αναχώρηση από το Μήλος με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Μήλος Φολέγανδρος:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Μήλος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Μήλος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries ή LANE Sea Line. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Μήλος - Φολέγανδρος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries ή LANE Sea Line στον τερματικό σταθμό του Μήλος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Φολέγανδρος / Στον τερματικό σταθμό του Μήλος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Sea Jets θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Μήλος και Φολέγανδρος

Στα πλοία της Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries ή LANE Sea Line, υπάρχει κάτι για όλους. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Φολέγανδρος είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Φολέγανδρος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Φολέγανδρος / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Φολέγανδρος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Φολέγανδρος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Φολέγανδρος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Φολέγανδρος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Φολέγανδρος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης