Κως
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπόντρουμ με πλοίο
Μπόντρουμ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κως στο Μπόντρουμ με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κως για Μπόντρουμ? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κως για το Μπόντρουμ είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κως προς το Μπόντρουμ μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κως προς το Μπόντρουμ όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dentur Avrasya ή Dodecanese Flying Dolphins. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κως Μπόντρουμ που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines ή Dentur Avrasya προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κως προς Μπόντρουμ, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κως προς Μπόντρουμ

Λιμάνι αναχώρησης
Κως
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Μπόντρουμ
Τουρκία
Απόσταση
22 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dentur Avrasya, Dodecanese Flying Dolphins
Συχνότητα διασταυρώσεων
10 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Κως Μπόντρουμ: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Κως για Μπόντρουμ, θα βρείτε εισιτήρια από 17 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 25 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Κως προς Μπόντρουμ είναι 20 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Κως για το Μπόντρουμ είναι 24 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 45 λεπτά για να φτάσουν στο Μπόντρουμ, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μπόντρουμ σε 20 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Κως στις 08:45. Το τελευταίο πλοίο για το Μπόντρουμ αναχωρεί από το λιμάνι του Κως στις 18:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Κως προς το Μπόντρουμ
20 €
Εύρος τιμών των πλοίων Κως Μπόντρουμ (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
17 € - 25 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Κως Μπόντρουμ
24 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μπόντρουμ
08:45
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Μπόντρουμ
18:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μπόντρουμ
10:05
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Μπόντρουμ
19:20

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κως προς το Μπόντρουμ;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κως προς το Μπόντρουμ μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μπόντρουμ. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κως προς το Μπόντρουμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Κως-Μπόντρουμ, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Κως έως την αποβίβαση στο Μπόντρουμ, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines ή Dentur Avrasya είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Μπόντρουμ ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Κως-Μπόντρουμ με το πλοίο της Dentur Avrasya, Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Dodecanese Flying Dolphins ή Yesil Marmaris Lines, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines ή Dentur Avrasya στο Κως, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Μπόντρουμ. Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines ή Dentur Avrasya αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Μπόντρουμ.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κως και Μπόντρουμ;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Μπόντρουμ με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines ή Dentur Avrasya, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Yesil Marmaris Lines Κως Μπόντρουμ
Yesil Marmaris Lines
Η Yesil Marmaris Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Τουρκία και Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Κως και του Μπόντρουμ. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κως-Μπόντρουμ και να κλείσετε το εισιτήριο της Yesil Marmaris Lines μεταξύ Κως και Μπόντρουμ. Περισσότερες πληροφορίες για την Yesil Marmaris Lines
Dodecanese Flying Dolphins Κως Μπόντρουμ
Dodecanese Flying Dolphins
Η Dodecanese Flying Dolphins λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Τουρκία και Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Κως και του Μπόντρουμ. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κως-Μπόντρουμ και να κλείσετε το εισιτήριο της Dodecanese Flying Dolphins μεταξύ Κως και Μπόντρουμ. Η Dodecanese Flying Dolphins πραγματοποιεί 10 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μπόντρουμ από το Κως και ο χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Dodecanese Flying Dolphins
50 λεπτά
10 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Turkish Sea Lines Κως Μπόντρουμ
Turkish Sea Lines
Η Turkish Sea Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Τουρκία και Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Κως και του Μπόντρουμ. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κως-Μπόντρουμ και να κλείσετε το εισιτήριο της Turkish Sea Lines μεταξύ Κως και Μπόντρουμ. Περισσότερες πληροφορίες για την Turkish Sea Lines
Bodrum Express Lines Κως Μπόντρουμ
Bodrum Express Lines
Η Bodrum Express Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Τουρκία και εκτελεί δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Τουρκία και την Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κως-Μπόντρουμ και να κλείσετε το εισιτήριο της Bodrum Express Lines μεταξύ Κως και Μπόντρουμ. Περισσότερες πληροφορίες για την Bodrum Express Lines
Dentur Avrasya Κως Μπόντρουμ
Dentur Avrasya
Η Dentur Avrasya λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Τουρκία και Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Κως και του Μπόντρουμ. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κως-Μπόντρουμ και να κλείσετε το εισιτήριο της Dentur Avrasya μεταξύ Κως και Μπόντρουμ. Περισσότερες πληροφορίες για την Dentur Avrasya

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κως; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μπόντρουμ;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κως

Τα πλοία της Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines ή Dentur Avrasya αναχωρούν για το Μπόντρουμ από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κως:

Kos
Χάρτης
Kos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μπόντρουμ

Τα πλοία της Dentur Avrasya, Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Dodecanese Flying Dolphins ή Yesil Marmaris Lines φτάνουν στο Μπόντρουμ από τα ακόλουθα λιμάνια:

Bodrum
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Κως για το Μπόντρουμ, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 50 λεπτά για να καλύψετε τα 22 km μεταξύ Κως και Μπόντρουμ.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Κως και Μπόντρουμ) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines και Dentur Avrasya). Επί του παρόντος, υπάρχουν 10 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Κως και Μπόντρουμ.

Υπάρχουν 5 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κως και Μπόντρουμ: Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines και Dentur Avrasya.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dentur Avrasya, Dodecanese Flying Dolphins.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dentur Avrasya, Dodecanese Flying Dolphins στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κως Μπόντρουμ, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κως και Μπόντρουμ, θα διανύσετε 22 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Κως προς το Μπόντρουμ, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 17 € για τη χαμηλότερη, έως 25 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 20 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Κως στις 08:45 με προορισμό το Μπόντρουμ.

Το τελευταίο πλοίο για Μπόντρουμ αναχωρεί από το Κως συνήθως στις 18:00.

Η εμπειρία σας από το Κως προς το Μπόντρουμ

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Κως στο Μπόντρουμ. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Κως έως την αποβίβαση στο Μπόντρουμ, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dentur Avrasya και Dodecanese Flying Dolphins. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Κως και το Μπόντρουμ.

Επιβίβαση στο Κως

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Κως Μπόντρουμ:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Κως / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines ή Dentur Avrasya) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Κως. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Κως - Μπόντρουμ / Στο Κως, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Dentur Avrasya, Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Dodecanese Flying Dolphins ή Yesil Marmaris Lines στον τερματικό σταθμό του Κως. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μπόντρουμ / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Κως που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines ή Dentur Avrasya για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Κως και Μπόντρουμ

Στα πλοία της Dentur Avrasya, Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Dodecanese Flying Dolphins ή Yesil Marmaris Lines, υπάρχει κάτι για όλους. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το Μπόντρουμ είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Μπόντρουμ:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Μπόντρουμ / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Μπόντρουμ από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Μπόντρουμ.
  • Αφήστε το πλοίο και το Μπόντρουμ είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Μπόντρουμ μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Μπόντρουμ σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης