Προτεινόμενη διαδρομή
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπάρι με πλοίο
Μπάρι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μπάρι
Μπάρι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κέρκυρα στο Μπάρι με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κέρκυρα για Μπάρι? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κέρκυρα για το Μπάρι είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κέρκυρα προς το Μπάρι μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κέρκυρα προς το Μπάρι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή A-Ships Management. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κέρκυρα Μπάρι που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Superfast Ferries ή Ventouris Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κέρκυρα προς Μπάρι, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κέρκυρα προς Μπάρι

Λιμάνι αναχώρησης
Κέρκυρα
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Λιμάνι άφιξης
Μπάρι
Ιταλία
Απουλία
Απόσταση
310 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Ventouris Ferries, Superfast Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
10 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Κέρκυρα Μπάρι: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Κέρκυρα για Μπάρι, θα βρείτε εισιτήρια από 47 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 285 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Κέρκυρα προς Μπάρι είναι 141 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Κέρκυρα για το Μπάρι είναι 9 ώρες 11 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 10 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Μπάρι, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μπάρι σε 8 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Κέρκυρα στις 01:30. Το τελευταίο πλοίο για το Μπάρι αναχωρεί από το λιμάνι του Κέρκυρα στις 23:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Κέρκυρα προς το Μπάρι
141 €
Εύρος τιμών των πλοίων Κέρκυρα Μπάρι (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
47 € - 285 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Κέρκυρα Μπάρι
9 ώρες 11 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μπάρι
01:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Μπάρι
23:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μπάρι
08:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Μπάρι
10:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κέρκυρα προς το Μπάρι;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κέρκυρα προς το Μπάρι μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μπάρι. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κέρκυρα προς το Μπάρι είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Κέρκυρα-Μπάρι με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Μπάρι.
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Με το πλοίο της Superfast Ferries ή Ventouris Ferries θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Κέρκυρα και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Μπάρι. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Κέρκυρα-Μπάρι λίγο πιο σύντομη!
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Κέρκυρα στο Μπάρι κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κέρκυρα και Μπάρι;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κέρκυρα και Μπάρι με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Superfast Ferries ή Ventouris Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Superfast Ferries Κέρκυρα Μπάρι
Superfast Ferries
Η Superfast Ferries, που ιδρύθηκε το 1993, είναι μια ελληνική εταιρεία που παρέχει θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κέρκυρα-Μπάρι και να κλείσετε το εισιτήριο της Superfast Ferries μεταξύ Κέρκυρα και Μπάρι. Περισσότερες πληροφορίες για την Superfast Ferries
Ventouris Ferries Κέρκυρα Μπάρι
Ventouris Ferries
Η Ventouris Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και εκτελεί δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, την Τουρκία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κέρκυρα-Μπάρι και να κλείσετε το εισιτήριο της Ventouris Ferries μεταξύ Κέρκυρα και Μπάρι. Η Ventouris Ferries πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μπάρι από το Κέρκυρα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 10 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Ventouris Ferries
10 ώρες 50 λεπτά
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κέρκυρα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μπάρι;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κέρκυρα

Τα πλοία της Superfast Ferries ή Ventouris Ferries αναχωρούν για το Μπάρι από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κέρκυρα:

Kerkyra
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μπάρι

Τα πλοία της Ventouris Ferries ή Superfast Ferries φτάνουν στο Μπάρι από τα ακόλουθα λιμάνια:

Bari Molo San Vito 4
Χάρτης
Bari Banchina Deposito Franco
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Κέρκυρα προς Μπάρι
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Κέρκυρα για το Μπάρι, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 10 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 310 km μεταξύ Κέρκυρα και Μπάρι.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Κέρκυρα και Μπάρι) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Superfast Ferries και Ventouris Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Κέρκυρα και Μπάρι.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κέρκυρα και Μπάρι: Superfast Ferries και Ventouris Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Ventouris Ferries, Superfast Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Ventouris Ferries, Superfast Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κέρκυρα Μπάρι, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κέρκυρα και Μπάρι, θα διανύσετε 310 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Κέρκυρα προς το Μπάρι, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 47 € για τη χαμηλότερη, έως 285 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 141 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Κέρκυρα στις 01:30 με προορισμό το Μπάρι.

Το τελευταίο πλοίο για Μπάρι αναχωρεί από το Κέρκυρα συνήθως στις 23:00.

Η εμπειρία σας από το Κέρκυρα προς το Μπάρι

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Κέρκυρα στο Μπάρι. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Κέρκυρα Μπάρι με τα πλοία Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή A-Ships Management, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Κέρκυρα έως την αποβίβαση στο Μπάρι. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Κέρκυρα και το Μπάρι.

Επιβίβαση στο Κέρκυρα

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Κέρκυρα Μπάρι, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Κέρκυρα / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Κέρκυρα αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Ventouris Ferries ή Superfast Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Κέρκυρα - Μπάρι / Στο Κέρκυρα, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Ventouris Ferries ή Superfast Ferries στον τερματικό σταθμό του Κέρκυρα. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μπάρι / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Κέρκυρα που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Superfast Ferries ή Ventouris Ferries για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Κέρκυρα προς το Μπάρι: επί του πλοίου...

Στα πλοία της Ventouris Ferries ή Superfast Ferries, υπάρχει κάτι για όλους. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Μπάρι

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Μπάρι:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Μπάρι / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Μπάρι από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Κέρκυρα στο Μπάρι με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Μπάρι.
  • Αφήστε το πλοίο και το Μπάρι είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Μπάρι μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Μπάρι σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης