Προτεινόμενη διαδρομή
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πάρος με πλοίο
Πάρος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάρος
Πάρος
Δείτε τιμές
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Νάξος
Νάξος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάρος
Πάρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ηράκλειο στο Πάρος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ηράκλειο για Πάρος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ηράκλειο για το Πάρος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ηράκλειο προς το Πάρος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ηράκλειο προς το Πάρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Aegean Speed Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ηράκλειο Πάρος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ηράκλειο προς Πάρος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ηράκλειο προς Πάρος

Λιμάνι αναχώρησης
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Λιμάνι άφιξης
Πάρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
195 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ηράκλειο προς το Πάρος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ηράκλειο προς το Πάρος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πάρος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ηράκλειο προς το Πάρος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Ηράκλειο-Πάρος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Πάρος.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Ηράκλειο στο Πάρος. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Ηράκλειο Πάρος με τη Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Blue Star Ferries, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Ηράκλειο με ένα πλοίο της Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Hellenic Seaways που θα διανύσει τα 195 km μέχρι το Πάρος με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Ηράκλειο-Πάρος λίγο πιο σύντομη!

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ηράκλειο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πάρος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ηράκλειο

Τα πλοία της Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Hellenic Seaways αναχωρούν για το Πάρος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ηράκλειο:

Heraklion
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πάρος

Τα πλοία της Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Πάρος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Paros
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ηράκλειο και Πάρος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Πάρος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Ηράκλειο Πάρος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Ηράκλειο-Πάρος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ηράκλειο-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Ηράκλειο και Πάρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
ANEK Lines Ηράκλειο Πάρος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Ηράκλειο-Πάρος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ηράκλειο-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Ηράκλειο και Πάρος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Hellenic Seaways Ηράκλειο Πάρος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ηράκλειο-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Ηράκλειο και Πάρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ηράκλειο για το Πάρος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 195 km μεταξύ Ηράκλειο και Πάρος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ηράκλειο και Πάρος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries, ANEK Lines και Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Ηράκλειο και Πάρος.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ηράκλειο και Πάρος: Blue Star Ferries, ANEK Lines και Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ηράκλειο Πάρος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ηράκλειο και Πάρος, θα διανύσετε 195 km.

Η εμπειρία σας από το Ηράκλειο προς το Πάρος

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Ηράκλειο και Πάρος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Ηράκλειο έως την αποβίβαση στο Πάρος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways και Aegean Speed Lines. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Ηράκλειο και το Πάρος.

Επιβίβαση στο Ηράκλειο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Ηράκλειο Πάρος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Ηράκλειο / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ηράκλειο αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Blue Star Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Ηράκλειο - Πάρος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Blue Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Ηράκλειο για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πάρος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ηράκλειο που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Hellenic Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.
Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Ηράκλειο και Πάρος

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Blue Star Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Πάρος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Πάρος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Πάρος / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Πάρος. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Πάρος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Πάρος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Πάρος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Πάρος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Πάρος αρχίζει ουσιαστικά!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης