Προτεινόμενη διαδρομή
Ζάκυνθος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπρίντιζι με πλοίο
Μπρίντιζι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ζάκυνθος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Δείτε τιμές
Ζάκυνθος
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Μπάρι
Μπάρι
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ζάκυνθος στο Μπρίντιζι με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ζάκυνθος για Μπρίντιζι? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ζάκυνθος για το Μπρίντιζι είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ζάκυνθος προς το Μπρίντιζι μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ζάκυνθος προς το Μπρίντιζι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή A-Ships Management. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ζάκυνθος Μπρίντιζι που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Red Star Ferries, Egnatia Seaways, European Seaways ή Agoudimos Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ζάκυνθος προς Μπρίντιζι, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ζάκυνθος προς Μπρίντιζι

Λιμάνι αναχώρησης
Ζάκυνθος
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Λιμάνι άφιξης
Μπρίντιζι
Ιταλία
Απουλία
Απόσταση
407 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Lefkada Palace, Ventouris Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
20 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ζάκυνθος προς το Μπρίντιζι;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ζάκυνθος προς το Μπρίντιζι μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μπρίντιζι. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ζάκυνθος προς το Μπρίντιζι είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Ζάκυνθος-Μπρίντιζι με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Μπρίντιζι για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Τα πλοία είναι ιδανικά για οικογένειες!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Ζάκυνθος στο Μπρίντιζι από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Ζάκυνθος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Ζάκυνθος και Μπρίντιζι θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Ζάκυνθος στο Μπρίντιζι κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ζάκυνθος και Μπρίντιζι;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάκυνθος και Μπρίντιζι με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Red Star Ferries, Egnatia Seaways, European Seaways ή Agoudimos Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Red Star Ferries Ζάκυνθος Μπρίντιζι
Red Star Ferries
Η Red Star Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και πραγματοποιεί δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα και την Τουρκία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ζάκυνθος-Μπρίντιζι και να κλείσετε το εισιτήριο της Red Star Ferries μεταξύ Ζάκυνθος και Μπρίντιζι. Η Red Star Ferries πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μπρίντιζι από το Ζάκυνθος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 20 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Red Star Ferries
20 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Egnatia Seaways Ζάκυνθος Μπρίντιζι
Egnatia Seaways
Η Egnatia Seaways είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα που προσφέρει διασταυρώσεις στο Αιγαίο Πέλαγος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ζάκυνθος-Μπρίντιζι και να κλείσετε το εισιτήριο της Egnatia Seaways μεταξύ Ζάκυνθος και Μπρίντιζι. Περισσότερες πληροφορίες για την Egnatia Seaways
European Seaways Ζάκυνθος Μπρίντιζι
European Seaways
Η European Seaways είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ευρώπη και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορες χώρες και περιοχές. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ζάκυνθος-Μπρίντιζι και να κλείσετε το εισιτήριο της European Seaways μεταξύ Ζάκυνθος και Μπρίντιζι. Περισσότερες πληροφορίες για την European Seaways
Agoudimos Lines Ζάκυνθος Μπρίντιζι
Agoudimos Lines
Η Agoudimos Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Πάτρα, στην Ελλάδα. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ζάκυνθος-Μπρίντιζι και να κλείσετε το εισιτήριο της Agoudimos Lines μεταξύ Ζάκυνθος και Μπρίντιζι. Περισσότερες πληροφορίες για την Agoudimos Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ζάκυνθος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μπρίντιζι;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ζάκυνθος

Τα πλοία της Red Star Ferries, Egnatia Seaways, European Seaways ή Agoudimos Lines αναχωρούν για το Μπρίντιζι από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ζάκυνθος:

Zakynthos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μπρίντιζι

Τα πλοία της Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή Red Star Ferries φτάνουν στο Μπρίντιζι από τα ακόλουθα λιμάνια:

Brindisi Costa Morena Terrare
Χάρτης
Brindisi
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Ζάκυνθος προς Μπρίντιζι
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ζάκυνθος για το Μπρίντιζι, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 20 ώρες για να καλύψετε τα 407 km μεταξύ Ζάκυνθος και Μπρίντιζι.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ζάκυνθος και Μπρίντιζι) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Red Star Ferries, Egnatia Seaways, European Seaways και Agoudimos Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ζάκυνθος και Μπρίντιζι.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ζάκυνθος και Μπρίντιζι: Red Star Ferries, Egnatia Seaways, European Seaways και Agoudimos Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Lefkada Palace, Ventouris Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Lefkada Palace, Ventouris Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ζάκυνθος Μπρίντιζι, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ζάκυνθος και Μπρίντιζι, θα διανύσετε 407 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Ζάκυνθος στο Μπρίντιζι;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Ζάκυνθος στο Μπρίντιζι. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή A-Ships Management, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Ζάκυνθος έως την αποβίβαση στο Μπρίντιζι. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Ζάκυνθος και το Μπρίντιζι.

Αναχώρηση από το Ζάκυνθος με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ζάκυνθος Μπρίντιζι:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Ζάκυνθος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ζάκυνθος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή Red Star Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Ζάκυνθος - Μπρίντιζι / Στο Ζάκυνθος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή Red Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Ζάκυνθος. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μπρίντιζι / Στον τερματικό σταθμό του Ζάκυνθος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Red Star Ferries, Egnatia Seaways, European Seaways ή Agoudimos Lines θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Ζάκυνθος και Μπρίντιζι

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Red Star Ferries, Egnatia Seaways, European Seaways ή Agoudimos Lines όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Μπρίντιζι

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Μπρίντιζι:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Μπρίντιζι / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Μπρίντιζι.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Μπρίντιζι.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Μπρίντιζι / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Μπρίντιζι είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Μπρίντιζι σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης