Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Φολέγανδρος με πλοίο
Φολέγανδρος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Μήλος
Μήλος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Φολέγανδρος
Φολέγανδρος
Δείτε τιμές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σίφνος
Σίφνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Φολέγανδρος
Φολέγανδρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Φολέγανδρος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πειραιάς (Αθήνα) για Φολέγανδρος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Φολέγανδρος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Φολέγανδρος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Φολέγανδρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Zante Ferries ή Blue Star Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πειραιάς (Αθήνα) Φολέγανδρος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets, LANE Sea Line, Aegean Speed Lines ή Zante Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Φολέγανδρος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πειραιάς (Αθήνα) προς Φολέγανδρος

Λιμάνι αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Φολέγανδρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
184 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 55 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Φολέγανδρος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Φολέγανδρος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Φολέγανδρος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Φολέγανδρος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Φολέγανδρος ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα)-Φολέγανδρος με το πλοίο της Zante Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line ή Sea Jets, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Φολέγανδρος, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Φολέγανδρος. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Sea Jets, LANE Sea Line, Aegean Speed Lines ή Zante Ferries.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Πειραιάς (Αθήνα)-Φολέγανδρος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Sea Jets, LANE Sea Line, Aegean Speed Lines ή Zante Ferries για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Φολέγανδρος γεμάτοι ενέργεια.

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πειραιάς (Αθήνα); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Φολέγανδρος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της Sea Jets, LANE Sea Line, Aegean Speed Lines ή Zante Ferries αναχωρούν για το Φολέγανδρος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πειραιάς (Αθήνα):

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Φολέγανδρος

Τα πλοία της Zante Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line ή Sea Jets φτάνουν στο Φολέγανδρος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Folegandros
Χάρτης
Folegandros
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Φολέγανδρος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Φολέγανδρος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets, LANE Sea Line, Aegean Speed Lines ή Zante Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Πειραιάς (Αθήνα) Φολέγανδρος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Φολέγανδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Φολέγανδρος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Φολέγανδρος από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
3 ώρες 55 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
LANE Sea Line Πειραιάς (Αθήνα) Φολέγανδρος
LANE Sea Line
Η LANE Sea Line ιδρύθηκε το 1985 και εδρεύει στο Μπάρι της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα λιμάνια της Αδριατικής Θάλασσας στην Ιταλία και την Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Φολέγανδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της LANE Sea Line μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Φολέγανδρος. Περισσότερες πληροφορίες για την LANE Sea Line
Aegean Speed Lines Πειραιάς (Αθήνα) Φολέγανδρος
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ελληνικών νησιών και των λιμανιών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Φολέγανδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Speed Lines μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Φολέγανδρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Speed Lines
Zante Ferries Πειραιάς (Αθήνα) Φολέγανδρος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Φολέγανδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Φολέγανδρος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Φολέγανδρος από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
6 ώρες 30 λεπτά
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Φολέγανδρος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 55 λεπτά για να καλύψετε τα 184 km μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Φολέγανδρος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Φολέγανδρος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Sea Jets, LANE Sea Line, Aegean Speed Lines και Zante Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Φολέγανδρος.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Φολέγανδρος: Sea Jets, LANE Sea Line, Aegean Speed Lines και Zante Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πειραιάς (Αθήνα) Φολέγανδρος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Φολέγανδρος, θα διανύσετε 184 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Φολέγανδρος;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Φολέγανδρος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Zante Ferries ή Blue Star Ferries, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Πειραιάς (Αθήνα) έως την αποβίβαση στο Φολέγανδρος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Πειραιάς (Αθήνα) και το Φολέγανδρος.

Αναχώρηση από το Πειραιάς (Αθήνα) με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Φολέγανδρος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Sea Jets, LANE Sea Line, Aegean Speed Lines ή Zante Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα). Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Πειραιάς (Αθήνα) - Φολέγανδρος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Zante Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line ή Sea Jets στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Φολέγανδρος / Στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Sea Jets, LANE Sea Line, Aegean Speed Lines ή Zante Ferries θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.
Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Φολέγανδρος

Στα πλοία της Zante Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line ή Sea Jets, υπάρχει κάτι για όλους. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το Φολέγανδρος είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Φολέγανδρος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Φολέγανδρος / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Φολέγανδρος.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Φολέγανδρος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Φολέγανδρος είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Φολέγανδρος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Φολέγανδρος αρχίζει ουσιαστικά!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης