Προτεινόμενη διαδρομή
Χανιά
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κεφαλληνία με αεροπορικά
Κεφαλληνία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Χανιά
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κεφαλληνία
Κεφαλληνία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Χανιά στο Κεφαλληνία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Χανιά από το Κεφαλληνία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Χανιά στο Κεφαλληνία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Χανιά και Κεφαλληνία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Aegean Airlines, Alitalia, Easyjet, Blue Star Ferries ή ANEK Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Χανιά και Κεφαλληνία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Χανιά - Κεφαλληνία.

Για το ταξίδι σας από το Χανιά στο Κεφαλληνία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Χανιά Κεφαλληνία με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Χανιά και Κεφαλληνία είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αεροπορικά Χανιά Κεφαλληνία

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Χανιά με το Κεφαλληνία, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κεφαλληνία σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Χανιά στο Κεφαλληνία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Χανιά Κεφαλληνία

Πόλη αναχώρησης
Χανιά
Ελλάδα
Κρήτη
Πόλη προορισμού
Κεφαλληνία
Ελλάδα
Απόσταση
426 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Χανιά Κεφαλληνία
Αναζήτηση διαμονής στο Κεφαλληνία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Χανιά στο Κεφαλληνία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Χανιά στο Κεφαλληνία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Χανιά και Κεφαλληνία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Aegean Airlines, Alitalia, Easyjet, Blue Star Ferries ή ANEK Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Χανιά και Κεφαλληνία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Χανιά και Κεφαλληνία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Χανιά στο Κεφαλληνία;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Χανιά και Κεφαλληνία μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Χανιά προς το Κεφαλληνία;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Χανιά και Κεφαλληνία είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 426 km μεταξύ Χανιά και Κεφαλληνία.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Χανιά Κεφαλληνία έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Χανιά; Πού θα φτάσω στο Κεφαλληνία;

Λιμένες αναχώρησης στο Χανιά

Souda
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Χανιά

Souda
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κεφαλληνία

Kefallinia
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Χανιά Κεφαλληνία
Αναζήτηση διαμονής στο Κεφαλληνία

Πλοία Χανιά Κεφαλληνία

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Χανιά και Κεφαλληνία προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Χανιά προς το Κεφαλληνία, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Χανιά και Κεφαλληνία και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Χανιά και Κεφαλληνία. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Χανιά και Κεφαλληνία και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Κεφαλληνία με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Χανιά Κεφαλληνία

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
ANEK Lines
ANEK Lines
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Minoan Lines
Minoan Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χανιά Κεφαλληνία

Πτήσεις Χανιά Κεφαλληνία

Αεροπορικές εταιρείες Χανιά Κεφαλληνία

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Blu-express
Blu-express
Olympic Air
Olympic Air
Αναζήτηση για πτήσεις Χανιά Κεφαλληνία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης