Προτεινόμενη διαδρομή
Χανιά
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σκιάθος με αεροπορικά
Σκιάθος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Χανιά
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σκιάθος
Σκιάθος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Χανιά στο Σκιάθος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Χανιά από το Σκιάθος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Χανιά στο Σκιάθος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Χανιά και Σκιάθος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Olympic Air, Aegean Airlines, Ryanair, Blue Star Ferries ή ANEK Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Χανιά και Σκιάθος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Χανιά - Σκιάθος.

Για το ταξίδι σας από το Χανιά στο Σκιάθος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Χανιά Σκιάθος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Χανιά και Σκιάθος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αεροπορικά Χανιά Σκιάθος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Χανιά με το Σκιάθος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σκιάθος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Χανιά στο Σκιάθος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Χανιά Σκιάθος

Πόλη αναχώρησης
Χανιά
Ελλάδα
Κρήτη
Πόλη προορισμού
Σκιάθος
Ελλάδα
Σποράδες
Απόσταση
408 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Χανιά Σκιάθος
Αναζήτηση διαμονής στο Σκιάθος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Χανιά στο Σκιάθος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Χανιά στο Σκιάθος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Χανιά και Σκιάθος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Olympic Air, Aegean Airlines, Ryanair, Blue Star Ferries ή ANEK Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Χανιά και Σκιάθος με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Χανιά και Σκιάθος

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Χανιά στο Σκιάθος;
Άνεση Το πλοίο Χανιά-Σκιάθος προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Σκιάθος από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Χανιά και Σκιάθος μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Σκιάθος.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Χανιά προς το Σκιάθος;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Χανιά και Σκιάθος είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 408 km μεταξύ Χανιά και Σκιάθος.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Χανιά Σκιάθος έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Χανιά; Πού θα φτάσω στο Σκιάθος;

Λιμένες αναχώρησης στο Χανιά

Souda
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Χανιά

Souda
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Σκιάθος

Skiathos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Χανιά Σκιάθος
Αναζήτηση διαμονής στο Σκιάθος

Πλοία Χανιά Σκιάθος

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Χανιά και Σκιάθος προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Χανιά για το Σκιάθος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χανιά - Σκιάθος στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Χανιά και Σκιάθος. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Εταιρείες πλοίων Χανιά Σκιάθος

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
ANEK Lines
ANEK Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χανιά Σκιάθος

Πτήσεις Χανιά Σκιάθος

Αεροπορικές εταιρείες Χανιά Σκιάθος

Olympic Air
Olympic Air
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Χανιά Σκιάθος
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης