Ταξιδέψτε από Χανιά προς Πάτρα

Οργανώστε το ταξίδι σας Χανιά προς Πάτρα με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Χανιά προς Πάτρα σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Χανιά
Αθηνα
Πάτρα
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Χανιά Πάτρα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση366 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Χανιά προς το Πάτρα ;

Έχετε επιλέξει Πάτρα ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Χανιά και πώς να βρείτε το καλύτερο Χανιά προς το Πάτρα μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους λεωφορεία, τρένα, πορθμείο και πτήσεις για να φτάσετε στο Πάτρα. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Πάτρα και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Χανιά, θα ταξιδέψετε με το TrainOSE, Blue Star Ferries, ANEK Lines, Olympic Air, Aegean Airlines ή Ryanair από λεωφορεία, τρένα, πορθμείο ή πτήσεις.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Χανιά προς Πάτρα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Souda CHQ βρίσκεται σε 13 km από το κέντρο της πόλης του Χανιά προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Ryanair εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Souda CHQ (βρίσκεται στα 13 km από το κέντρο του Χανιά, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Olympic Air εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Souda CHQ βρίσκεται σε 13 km από το κέντρο της πόλης του Χανιά προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει τις γραμμές Αθηνα-Κιάτο τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  (21 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Kiato / Κιάτο κατά την άφιξη (1.3 km από το κέντρο) και του Κιάτο προς Πάτρα με ένα τρένο να αναχωρεί από Kiato / Κιάτο για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Patra (Δυτική Ελλάδα Ελλάδα)
Εταιρείες λεωφορείων
Το TrainOSE παρέχει υπηρεσίες λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  προς Αθηνα και του Kiato / Κιάτο ( Ελλάδα) και μεταξύ της πόλης Κιάτο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Kiato / Κιάτο σε 1.3 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Πάτρα όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Patra που βρίσκεται περίπου 0.5 km από το κέντρο.
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του ANEK Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Souda και του Αθηνα (Athens Piraeus E3 σε 7.8 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Blue Star Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Χανιά και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Souda και Athens Piraeus E1 αντιστοίχως 5.9 km και 9.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Χανιά Πάτρα

Για το ταξίδι του Χανιά (Κρήτη, Ελλάδα) έως Πάτρα (Δυτική Ελλάδα, Ελλάδα) με απόσταση 366 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Χανιά προς Πάτρα χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Αθηνα-Κιάτο και τη χρήση αεροπλάνο και/ή λεωφορείο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της TrainOSE προς Κιάτο αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  προς Αθηνα. Η άφιξη στο Κιάτο θα είναι στο σταθμό του Kiato / Κιάτο (1.3 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Χανιά Πάτρα μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο και/ή τρένο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Κιάτο-Πάτρα.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της TrainOSE στο Κιάτο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Patra (0.5 km από Πάτρα, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Kiato / Κιάτο (στις 1.3 km από Κιάτο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Πάτρα.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Χανιά Πάτρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (τρένο και/ή λεωφορείο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Χανιά-Αθηνα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Souda στις 5.9 km από Χανιάπλοίου της ANEK Lines ή Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAthens Piraeus E1 σε 9.1 km από Αθηνα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΧανιά για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Πάτρα από Χανιά. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Χανιά-Αθηνα τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα τρένο και/ή λεωφορείο.
έξοδος Χανιά και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Souda CHQ 13 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines, Ryanair ή Olympic Air.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)