Προτεινόμενη διαδρομή
Χανιά
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κως με αεροπορικά
Κως
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Χανιά
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κως
Κως
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Χανιά στο Κως;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Χανιά από το Κως και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Χανιά στο Κως, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Χανιά και Κως, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair, Blue Star Ferries ή ANEK Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Χανιά και Κως, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Χανιά - Κως.

Για το ταξίδι σας από το Χανιά στο Κως, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Χανιά Κως με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Χανιά και Κως είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αεροπορικά Χανιά Κως

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Χανιά με το Κως, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κως σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Χανιά στο Κως για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Χανιά Κως

Πόλη αναχώρησης
Χανιά
Ελλάδα
Κρήτη
Πόλη προορισμού
Κως
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
330 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Χανιά Κως
Αναζήτηση διαμονής στο Κως
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Χανιά στο Κως με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Χανιά στο Κως με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Χανιά και Κως που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair, Blue Star Ferries ή ANEK Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Χανιά και Κως με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Χανιά και Κως

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Χανιά προς το Κως;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Χανιά προς το Κως, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Χανιά προς το Κως μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Χανιά στο Κως;
Άνεση Το πλοίο Χανιά-Κως προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Κως από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Χανιά και Κως μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Κως.

Από πού να ξεκινήσετε στο Χανιά; Πού θα φτάσω στο Κως;

Λιμένες αναχώρησης στο Χανιά

Souda
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Χανιά

Souda
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Κως

Kos
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κως

Kos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Χανιά Κως
Αναζήτηση διαμονής στο Κως

Πλοία Χανιά Κως

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Χανιά και Κως. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Χανιά και Κως και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Κως με άλλο μέσο μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Χανιά για το Κως μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χανιά - Κως στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Χανιά προς το Κως, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Χανιά Κως

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
ANEK Lines
ANEK Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χανιά Κως

Πτήσεις Χανιά Κως

Αεροπορικές εταιρείες Χανιά Κως

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Χανιά Κως
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης