Χανιά
Ταξιδέψτε απευθείας στο Καλαμάτα με αεροπορικά
Καλαμάτα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Χανιά στο Καλαμάτα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Χανιά από το Καλαμάτα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Χανιά στο Καλαμάτα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Χανιά και Καλαμάτα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Aegean Airlines, Olympic Air ή Ryanair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Χανιά και Καλαμάτα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Χανιά - Καλαμάτα.

Για το ταξίδι σας από το Χανιά στο Καλαμάτα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Αεροπορικά Χανιά Καλαμάτα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Χανιά με το Καλαμάτα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Καλαμάτα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Χανιά στο Καλαμάτα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Χανιά Καλαμάτα

Πόλη αναχώρησης
Χανιά
Ελλάδα
Κρήτη
Πόλη προορισμού
Καλαμάτα
Ελλάδα
Πελοπόννησος
Απόσταση
241 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Χανιά Καλαμάτα
Αναζήτηση διαμονής στο Καλαμάτα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Χανιά στο Καλαμάτα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Χανιά στο Καλαμάτα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Χανιά και Καλαμάτα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Aegean Airlines, Olympic Air ή Ryanair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Χανιά και Καλαμάτα με ήσυχο μυαλό!

Από πού να ξεκινήσετε στο Χανιά; Πού θα φτάσω στο Καλαμάτα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Χανιά

Souda
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Καλαμάτα

Kalamata
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Χανιά Καλαμάτα
Αναζήτηση διαμονής στο Καλαμάτα

Πτήσεις Χανιά Καλαμάτα

Αεροπορικές εταιρείες Χανιά Καλαμάτα

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Χανιά Καλαμάτα
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης