Ταξιδέψτε από Χανιά προς Καλαμάτα

Οργανώστε το ταξίδι σας Χανιά προς Καλαμάτα με αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Χανιά προς Καλαμάτα σε αεροπλάνο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Χανιά
Καλαμάτα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Χανιά Καλαμάτα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο
απόσταση241 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Χανιά προς Καλαμάτα;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Χανιά Καλαμάτα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Χανιά Καλαμάτακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Χανιά και Καλαμάτα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Χανιά Καλαμάτα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Kalamata, Αεροδρόμιο Souda) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Καλαμάτα

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Χανιά Καλαμάτα

Για το ταξίδι του Χανιά (Κρήτη, Ελλάδα) έως Καλαμάτα (Πελοπόννησος, Ελλάδα) με απόσταση 241 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (αεροπλάνο).
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Καλαμάτα από Χανιά αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Χανιά-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Καλαμάτα
έξοδος Χανιά και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Souda CHQ 13 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Θεσσαλονίκη (αεροδρόμιο του Makedonia, Κωδικός IATA: SKG) που εκμεταλλεύεται η Ryanair, Olympic Air ή Aegean Airlines.του Θεσσαλονίκη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Aegean Airlines που θα σας μεταφέρει Kalamata (Καλαμάτα, ΡΡΡ).

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Χανιά προς Καλαμάτα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Souda CHQ βρίσκεται σε 13 km από το κέντρο της πόλης του Χανιά προς Θεσσαλονίκη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG)
Το Aegean Airlines παρέχει τις ακόλουθες περιστροφές: από το αεροδρόμιο Souda CHQ (βρίσκεται στα 13 km από το κέντρο του Χανιά, Ελλάδα) έως Θεσσαλονίκη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Makedonia SKG) και από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Καλαμάτα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Kalamata KLX)
Το Olympic Air εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Souda CHQ (βρίσκεται στα 13 km από το κέντρο του Χανιά, Ελλάδα) έως Θεσσαλονίκη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Makedonia SKG)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)