Ταξιδέψτε από Χανιά προς Κέρκυρα

Οργανώστε το ταξίδι σας Χανιά προς Κέρκυρα με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Χανιά προς Κέρκυρα σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Χανιά
Κέρκυρα
  • Αποκτήστε τιμές
2
Χανιά
Βενετία
Κέρκυρα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Χανιά Κέρκυρα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση582 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Χανιά προς Κέρκυρα;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Χανιά Κέρκυρα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Χανιά Κέρκυρακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Χανιά και Κέρκυρα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Χανιά Κέρκυρα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias, Ναυτικό Σταθμό Kerkyra, Αεροδρόμιο Souda) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Κέρκυρα

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Χανιά Κέρκυρα

Για το ταξίδι του Χανιά (Κρήτη, Ελλάδα) έως Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) με απόσταση 582 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Κέρκυρα από Χανιά αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Χανιά-Βενετία και Βενετία-Κέρκυρα
έξοδος Χανιά και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Souda CHQ 13 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Βενετία (αεροδρόμιο του Treviso, Κωδικός IATA: TSF) που εκμεταλλεύεται η Ryanair.του Βενετία, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Ryanair που θα σας μεταφέρει Corfu I. Kapodistrias (Κέρκυρα, ΡΡΡ).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Χανιά Κέρκυρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Βενετία-Κέρκυρα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Venezia Tronchetto στις 2.7 km από Βενετίαπλοίου της Minoan Lines ή ANEK Lines. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουKerkyra σε 1.5 km από Κέρκυρα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΒενετία για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Χανιά προς Κέρκυρα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Ryanair πετάει από το αεροδρόμιο Souda CHQ βρίσκεται σε 13 km από το κέντρο της πόλης του Χανιά προς Βενετία (άφιξη στο αεροδρόμιο του Treviso TSF) και από το αεροδρόμιο Treviso TSF (βρίσκεται στα 27 km από το κέντρο του Βενετία, Ιταλία) έως Κέρκυρα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Corfu I. Kapodistrias CFU)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Minoan Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Venezia Tronchetto και του Κέρκυρα (Kerkyra σε 1.5 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια ANEK Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Βενετία και Κέρκυρα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Venezia Tronchetto και Kerkyra αντιστοίχως 2.7 km και 1.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)