Προτεινόμενη διαδρομή
Χανιά
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κέρκυρα με αεροπορικά
Κέρκυρα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Χανιά
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Χανιά στο Κέρκυρα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Χανιά από το Κέρκυρα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Χανιά στο Κέρκυρα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Χανιά και Κέρκυρα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Ryanair, ANEK Lines, Superfast Ferries ή Minoan Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Χανιά και Κέρκυρα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Χανιά - Κέρκυρα.

Για το ταξίδι σας από το Χανιά στο Κέρκυρα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Χανιά Κέρκυρα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Χανιά και Κέρκυρα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αεροπορικά Χανιά Κέρκυρα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Χανιά με το Κέρκυρα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κέρκυρα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Χανιά στο Κέρκυρα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Χανιά Κέρκυρα

Πόλη αναχώρησης
Χανιά
Ελλάδα
Κρήτη
Πόλη προορισμού
Κέρκυρα
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
582 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Χανιά Κέρκυρα
Αναζήτηση διαμονής στο Κέρκυρα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Χανιά στο Κέρκυρα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Χανιά στο Κέρκυρα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Χανιά και Κέρκυρα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Ryanair, ANEK Lines, Superfast Ferries ή Minoan Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Χανιά και Κέρκυρα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Χανιά και Κέρκυρα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Χανιά στο Κέρκυρα;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Χανιά και Κέρκυρα προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Χανιά και Κέρκυρα δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Χανιά προς το Κέρκυρα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Χανιά και Κέρκυρα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 582 km μεταξύ Χανιά και Κέρκυρα.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Χανιά προς το Κέρκυρα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Χανιά; Πού θα φτάσω στο Κέρκυρα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Χανιά

Souda
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Κέρκυρα

Kerkyra
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κέρκυρα

Corfu I. Kapodistrias
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Χανιά Κέρκυρα
Αναζήτηση διαμονής στο Κέρκυρα

Πλοία Χανιά Κέρκυρα

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Χανιά και Κέρκυρα. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Χανιά και Κέρκυρα και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Κέρκυρα με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Χανιά και Κέρκυρα, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Χανιά για το Κέρκυρα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χανιά - Κέρκυρα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Χανιά Κέρκυρα

ANEK Lines
ANEK Lines
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Minoan Lines
Minoan Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χανιά Κέρκυρα

Πτήσεις Χανιά Κέρκυρα

Αεροπορικές εταιρείες Χανιά Κέρκυρα

Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Χανιά Κέρκυρα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης