Ταξιδέψτε από Χίος προς Μύκονος

Οργανώστε το ταξίδι σας Χίος προς Μύκονος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Χίος προς Μύκονος σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Χίος
Σύρος
Μύκονος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Χίος Μύκονος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση124 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Χίος προς Μύκονος;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Χίος Μύκονος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Χίος Μύκονοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Χίος και Μύκονος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Χίος Μύκονος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Mykonos, Ναυτικό Σταθμό Chios) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μύκονος

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Χίος Μύκονος

Για το ταξίδι του Χίος (Νησιά Βορείου Αιγαίου, Ελλάδα) έως Μύκονος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 124 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν σας επιτρέπει να πάτε απευθείας από Χίος προς Μύκονος αλλά είναι δυνατόν να πάρετε μόνο το σκάφος για να κάνετε αυτό το ταξίδι χάρη στις συνδέσεις Χίος-Σύρος και Σύρος-Μύκονος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Chios στις 0.6 km από Χίοςπλοίου της Hellenic Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουPort of Siros Ermoupoli σε 26 km από Σύρος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΧίος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Μύκονος από Χίος: Σύρος-Μύκονος με την Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Blue Star Ferries.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Χίος προς Μύκονος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Chios και του Σύρος (Port of Siros Ermoupoli σε 26 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Aegean Speed Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Σύρος και Μύκονος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Port of Siros Ermoupoli και Mykonos αντιστοίχως 26 km και 0.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Sea Jets λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Port of Siros Ermoupoli και του Μύκονος (Mykonos σε 0.6 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Σύρος και Μύκονος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Port of Siros Ermoupoli και Mykonos αντιστοίχως 26 km και 0.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)