Ταξιδέψτε από Χίος προς Μήλος

Οργανώστε το ταξίδι σας Χίος προς Μήλος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Χίος προς Μήλος σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Χίος
Μήλος
/
  • Αποκτήστε τιμές
2
Χίος
Σύρος
Μήλος
  • Αποκτήστε τιμές
3
Χίος
Αθηνα
Μήλος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Χίος Μήλος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση234 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Χίος προς το Μήλος ;

Έχετε επιλέξει Μήλος ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Χίος και πώς να βρείτε το καλύτερο Χίος προς το Μήλος μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις και πορθμείο να παω σε Μήλος από Χίος, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Μήλος και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Χίος, θα ταξιδέψετε με το Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Olympic Air, Zante Ferries, LANE Sea Line, ANEK Lines, Aigaion Pelagos ή Sea Jets από πορθμείο ή πτήσεις.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Χίος προς Μήλος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Chios και του Αθηνα (Athens Piraeus E6 σε 7.4 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Aigaion Pelagos κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Αθηνα και Μήλος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E6 και Milos αντιστοίχως 7.4 km και 2.9 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Sea Jets λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Μήλος (Milos σε 3.2 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Aegean Speed Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Αθηνα και Μήλος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E1 και Milos αντιστοίχως 9.1 km και 3.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Hellenic Seaways πραγματοποιούν τις διασταυρώσεις μεταξύ του λιμένα του Chios και του Σύρος (Port of Siros Ermoupoli σε 26 km από την πόλη) και μεταξύ Σύρος και Μήλος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Port of Siros Ermoupoli και Milos αντιστοίχως 26 km και 2.9 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της ANEK Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Port of Siros Ermoupoli και του Μήλος (Milos σε 3.2 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Zante Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Αθηνα και Μήλος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E6 και Milos αντιστοίχως 7.4 km και 2.9 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια LANE Sea Line κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Μήλος (Milos σε 3.2 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Olympic Air πετάει από το αεροδρόμιο Chios JKH βρίσκεται σε 2.2 km από το κέντρο της πόλης του Χίος προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH) και από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Μήλος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Milos MLO)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Χίος Μήλος

Για το ταξίδι του Χίος (Νησιά Βορείου Αιγαίου, Ελλάδα) έως Μήλος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 234 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν σας επιτρέπει να πάτε απευθείας από Χίος προς Μήλος αλλά είναι δυνατόν να πάρετε μόνο το σκάφος για να κάνετε αυτό το ταξίδι χάρη στις συνδέσεις Χίος-Αθηνα και Αθηνα-Μήλος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Chios στις 0.6 km από Χίοςπλοίου της Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAthens Piraeus E6 σε 7.4 km από Αθηνα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΧίος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Μήλος από Χίος: Αθηνα-Μήλος με την Aigaion Pelagos, Sea Jets, Aegean Speed Lines, Zante Ferries ή LANE Sea Line.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Μήλος από Χίος αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Χίος-Αθηνα και Αθηνα-Μήλος
έξοδος Χίος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Chios JKH 2.2 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air.του Αθηνα, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Olympic Air που θα σας μεταφέρει Milos (Μήλος, ΡΡΡ).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)