Ταξιδέψτε από Χίος προς Κως

Οργανώστε το ταξίδι σας Χίος προς Κως με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Χίος προς Κως σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Χίος
Άγιος Κήρυκος
Κως
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Χίος Κως

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση192 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Χίος προς Κως;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Χίος Κως. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Χίος Κωςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Χίος και Κως σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Χίος Κως και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Kos, Ναυτικό Σταθμό Chios) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Κως

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Χίος Κως

Για το ταξίδι του Χίος (Νησιά Βορείου Αιγαίου, Ελλάδα) έως Κως (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) με απόσταση 192 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν σας επιτρέπει να πάτε απευθείας από Χίος προς Κως αλλά είναι δυνατόν να πάρετε μόνο το σκάφος για να κάνετε αυτό το ταξίδι χάρη στις συνδέσεις Χίος-Άγιος Κήρυκος και Άγιος Κήρυκος-Κως.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Chios στις 0.6 km από Χίοςπλοίου της Hellenic Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουPort of Agios Kyrikos σε 0.4 km από Άγιος Κήρυκος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΧίος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Κως από Χίος: Άγιος Κήρυκος-Κως με την Dodekanisos Seaways.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Χίος προς Κως;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Chios και του Άγιος Κήρυκος (Port of Agios Kyrikos σε 0.4 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Dodekanisos Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Άγιος Κήρυκος και Κως όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Port of Agios Kyrikos και Kos αντιστοίχως 0.4 km και 0.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)