Ταξιδέψτε από Χίος προς Καλαμάτα

Οργανώστε το ταξίδι σας Χίος προς Καλαμάτα με αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Χίος προς Καλαμάτα σε αεροπλάνο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Χίος
Καλαμάτα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Χίος Καλαμάτα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο
απόσταση383 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Χίος προς Καλαμάτα;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Χίος Καλαμάτα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Χίος Καλαμάτακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Χίος και Καλαμάτα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Χίος Καλαμάτα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Kalamata, Αεροδρόμιο Chios) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Καλαμάτα

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Χίος προς Καλαμάτα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Cielos Del Peru κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Chios JKH βρίσκεται σε 2.2 km από το κέντρο της πόλης του Χίος προς Θεσσαλονίκη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG)
Το Aegean Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Καλαμάτα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Kalamata KLX)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Χίος Καλαμάτα

Για το ταξίδι του Χίος (Νησιά Βορείου Αιγαίου, Ελλάδα) έως Καλαμάτα (Πελοπόννησος, Ελλάδα) με απόσταση 383 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (αεροπλάνο).
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Καλαμάτα από Χίος αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Χίος-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Καλαμάτα
έξοδος Χίος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Chios JKH 2.2 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Θεσσαλονίκη (αεροδρόμιο του Makedonia, Κωδικός IATA: SKG) που εκμεταλλεύεται η Cielos Del Peru.του Θεσσαλονίκη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Aegean Airlines που θα σας μεταφέρει Kalamata (Καλαμάτα, ΡΡΡ).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)