Ταξιδέψτε από Χίος προς Κέρκυρα

Οργανώστε το ταξίδι σας Χίος προς Κέρκυρα με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Χίος προς Κέρκυρα σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Χίος
Μπάρι
Κέρκυρα
  • Αποκτήστε τιμές
2
Χίος
Αθηνα
Μπάρι
Κέρκυρα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Χίος Κέρκυρα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση555 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Χίος προς Κέρκυρα;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Χίος Κέρκυρα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Χίος Κέρκυρακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Χίος και Κέρκυρα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Χίος Κέρκυρα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Kerkyra, Αεροδρόμιο Chios, Ναυτικό Σταθμό Chios) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Κέρκυρα

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Χίος Κέρκυρα

Για το ταξίδι του Χίος (Νησιά Βορείου Αιγαίου, Ελλάδα) έως Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) με απόσταση 555 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Χίος Κέρκυρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Χίος-Αθηνα και Μπάρι-Κέρκυρα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Chios στις 0.6 km από Χίοςπλοίου της Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAthens Piraeus E6 σε 7.4 km από Αθηνα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΧίος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Κέρκυρα από Χίος: Μπάρι-Κέρκυρα με την Ventouris Ferries ή Superfast Ferries.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Κέρκυρα από Χίος. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Χίος-Αθηνα και Αθηνα-Μπάρι τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα πορθμείο.
έξοδος Χίος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Chios JKH 2.2 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air.του Αθηνα, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Aegean Airlines ή Volotea που θα σας μεταφέρει Palese (Μπάρι, ΡΡΡ).

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Χίος προς Κέρκυρα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Olympic Air κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Chios JKH βρίσκεται σε 2.2 km από το κέντρο της πόλης του Χίος προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Aegean Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Μπάρι (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Palese BRI)
Το Volotea εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Μπάρι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Palese BRI)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Ventouris Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Bari Molo San Vito 4 και του Κέρκυρα (Kerkyra σε 1.5 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Blue Star Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Χίος και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Chios και Athens Piraeus E6 αντιστοίχως 0.6 km και 7.4 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Superfast Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Bari Banchina Deposito Franco και του Κέρκυρα (Kerkyra σε 1.5 km από την πόλη)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)