Ταξιδέψτε από Χίος προς Ζάκυνθος

Οργανώστε το ταξίδι σας Χίος προς Ζάκυνθος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Χίος προς Ζάκυνθος σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Χίος
Ζάκυνθος
  • Αποκτήστε τιμές
2
Χίος
Αθηνα
Ζάκυνθος
  • Αποκτήστε τιμές
3
Χίος
Αθηνα
Μπάρι
Ζάκυνθος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Χίος Ζάκυνθος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση463 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να ταξιδέψετε από Χίος προς το Ζάκυνθος ;

Ζάκυνθος είναι ο επόμενος προορισμός διακοπών σας, αλλά αναρωτιέστε πώς να πάτε εκεί και πώς είναι δυνατόν να φτάσετε το φθηνότερο Χίος προς το Ζάκυνθος μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους πορθμείο και πτήσεις για να φτάσετε στο Ζάκυνθος. Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Ζάκυνθος τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πτήσεις και πορθμείο του Blue Star Ferries, Vueling Airlines, Easyjet, Olympic Air, Volotea, Aegean Airlines, Ryanair ή Alitalia για να φτάσει Ζάκυνθος.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Χίος Ζάκυνθος

Για το ταξίδι του Χίος (Νησιά Βορείου Αιγαίου, Ελλάδα) έως Ζάκυνθος (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) με απόσταση 463 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Ζάκυνθος από Χίος αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Χίος-Αθηνα, Αθηνα-Ρώμη και Ρώμη-Ζάκυνθος
έξοδος Χίος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Chios JKH 2.2 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air.του Αθηνα, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Ryanair, Easyjet, Aegean Airlines ή Alitalia που θα σας μεταφέρει Fiumicino (Ρώμη, ΡΡΡ).Μετά από μια ενδιάμεση στάση Ρώμη, πάρτε την πτήση της Vueling Airlines ή Easyjet για να συμμετάσχετε Ζάκυνθος ZTH.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Χίος Ζάκυνθος θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Χίος-Αθηνα και Μπάρι-Ζάκυνθος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Chios στις 0.6 km από Χίοςπλοίου της Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAthens Piraeus E6 σε 7.4 km από Αθηνα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΧίος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Ζάκυνθος από Χίος: Μπάρι-Ζάκυνθος με την Ventouris Ferries.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Χίος προς Ζάκυνθος;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Olympic Air κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Chios JKH βρίσκεται σε 2.2 km από το κέντρο της πόλης του Χίος προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Ryanair εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Ciampino CIA)
Το Vueling Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Ζάκυνθος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH)
Το Easyjet παρέχει τις αεροπορικές συνδέσεις από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Ζάκυνθος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH)
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Volotea παρέχει τις ακόλουθες περιστροφές: από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Μπάρι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Palese BRI) και από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Ζάκυνθος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH)
Το Alitalia εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Chios και του Αθηνα (Athens Piraeus E6 σε 7.4 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Ventouris Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Μπάρι και Ζάκυνθος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Bari Molo San Vito 4 και Zakynthos αντιστοίχως 1.4 km και 0.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)