Ταξιδέψτε από Σύρος προς Τήνος

Οργανώστε το ταξίδι σας Σύρος προς Τήνος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Σύρος προς Τήνος σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Σύρος
Τήνος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σύρος Τήνος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση4 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Σύρος προς Τήνος;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Σύρος Τήνος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Σύρος Τήνοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Σύρος και Τήνος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Σύρος Τήνος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Tinos, Ναυτικό Σταθμό Port of Siros Ermoupoli) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Τήνος

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σύρος Τήνος

Για το ταξίδι του Σύρος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Τήνος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 4 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Τήνος από Σύρος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Port of Siros Ermoupoli στις 26 km από Σύροςπλοίου της Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή ANEK Lines. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουTinos σε 0.4 km από Τήνος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΣύρος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)