Ταξιδέψτε από Σκόπελος προς Σκιάθος

Οργανώστε το ταξίδι σας Σκόπελος προς Σκιάθος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Σκόπελος προς Σκιάθος σε πορθμείο

 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Σκόπελος
Σκιάθος
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σκόπελος Σκιάθος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση21 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Σκόπελος προς Σκιάθος;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Σκόπελος Σκιάθος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Σκόπελος Σκιάθοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Σκόπελος και Σκιάθος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Σκόπελος Σκιάθος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Skiathos, Ναυτικό Σταθμό Skiathos, Ναυτικό Σταθμό Skopelos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Σκιάθος

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σκόπελος Σκιάθος

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Σκόπελος προς το Σκιάθος πορθμείο

Λαμβάνοντας το πλοίο για Σκιάθος είναι ένας πρωτότυπος και πολύ ευχάριστος τρόπος ταξιδιού. Πράγματι, ο στόλος του Hellenic Seaways ή Anes Ferries φέρνει άνεση και αίσθηση ελευθερίας στον ταξιδιώτη, με έναν τρόπο που δεν μπορείτε να βρείτε με τους άλλους τρόπους μεταφοράς (τρένο, αεροπλάνο, λεωφορείο). Vivanoda θα διευκολύνει την αναζήτησή σας για τις φθηνότερες Σκόπελος Σκιάθος πορθμεία.

Γιατί να πάρετε το Σκόπελος Σκιάθος Ferry;

 • Είναι πολύ πιο χαλαρωτικό από ό, τι με το αυτοκίνητο. Είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Σκιάθος ήδη αναπαύεται.
 • Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πόσες αποσκευές έχετε. Στο Σκόπελος προς το Σκιάθος πορθμείτε, παίρνετε όσες βαλίτσες επιθυμείτε, εντός των ορίων της χωρητικότητας του οχήματός σας.
 • Δεν υπάρχει άλλο άλλο ευχάριστο μέσο μεταφοράς από το πλοίο για να ταξιδέψετε μαζί με τα παιδιά σας Σκόπελος και Σκιάθος στην οικογένεια.

Ποια είναι τα Σκόπελος Σκιάθος εταιρείες πορθμείων;

Οι εταιρείες Anes Ferries και Hellenic Seaways λειτουργούν Σκόπελος Σκιάθος διάβαση.

Anes Ferries Σκόπελος ΣκιάθοςHellenic Seaways Σκόπελος Σκιάθος

Σκόπελος τερματικά πορθμείων

Πρέπει να εξετάσετε ένα συγκεκριμένο χρόνο (για να ελέγξετε με την εταιρεία Hellenic Seaways ή Anes Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να σας παρουσιάσουμε στο τερματικό σταθμό των πορθμείων Σκόπελος. Μετά από αυτό το διάστημα, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη. Μεταβείτε στον μετρητή Anes Ferries ή Hellenic Seaways στο Σκόπελος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητα σας και τον αριθμό της κράτησης σας. Εάν οδηγείτε, η εγγραφή θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
 • Skopelos

Σκιάθος τερματικά πορθμείων

 • Skiathos
 • Skiathos

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)