Ταξιδέψτε από Σκιάθος προς Σκόπελος

Οργανώστε το ταξίδι σας Σκιάθος προς Σκόπελος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Σκιάθος προς Σκόπελος σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Σκιάθος
Σκόπελος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σκιάθος Σκόπελος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση21 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Σκιάθος προς Σκόπελος;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Σκιάθος Σκόπελος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Σκιάθος Σκόπελοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Σκιάθος και Σκόπελος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Σκιάθος Σκόπελος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Skopelos, Ναυτικό Σταθμό Skiathos, Ναυτικό Σταθμό Skiathos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Σκόπελος

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σκιάθος Σκόπελος

Για το ταξίδι του Σκιάθος (Σποράδες, Ελλάδα) έως Σκόπελος (Σποράδες, Ελλάδα) με απόσταση 21 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Σκόπελος από Σκιάθος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Skiathos στις 0.4 km από Σκιάθοςπλοίου της Anes Ferries ή Hellenic Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουSkopelos σε 0.7 km από Σκόπελος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΣκιάθος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Σκιάθος προς Σκόπελος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Anes Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Skiathos και του Σκόπελος (Skopelos σε 0.7 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Hellenic Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Σκιάθος και Σκόπελος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Skiathos και Skopelos αντιστοίχως 0.6 km και 0.7 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)