Ταξιδέψτε από Σκιάθος προς Πρέβεζα

Οργανώστε το ταξίδι σας Σκιάθος προς Πρέβεζα με αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Σκιάθος προς Πρέβεζα σε αεροπλάνο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Σκιάθος
Πρέβεζα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σκιάθος Πρέβεζα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο
απόσταση237 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Σκιάθος προς το Πρέβεζα ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Σκιάθος προς το Πρέβεζα; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις να παω σε Πρέβεζα από Σκιάθος, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Πρέβεζα και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Σκιάθος, θα ταξιδέψετε με το Aegean Airlines ή Olympic Air από πτήσεις.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Σκιάθος προς Πρέβεζα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Olympic Air κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Skiathos JSI βρίσκεται σε 2.2 km από το κέντρο της πόλης του Σκιάθος προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Aegean Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Πρέβεζα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Aktion PVK)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σκιάθος Πρέβεζα

Για το ταξίδι του Σκιάθος (Σποράδες, Ελλάδα) έως Πρέβεζα (Ελλάδα) με απόσταση 237 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (αεροπλάνο).
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Πρέβεζα από Σκιάθος αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Σκιάθος-Αθηνα και Αθηνα-Πρέβεζα
έξοδος Σκιάθος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Skiathos JSI 2.2 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air.του Αθηνα, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Aegean Airlines που θα σας μεταφέρει Aktion (Πρέβεζα, ΡΡΡ).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)