Ταξιδέψτε από Σκιάθος προς Πάτρα

Οργανώστε το ταξίδι σας Σκιάθος προς Πάτρα με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Σκιάθος προς Πάτρα σε αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Σκιάθος
Αθηνα
Πάτρα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σκιάθος Πάτρα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση182 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Σκιάθος προς το Πάτρα ;

Έχετε επιλέξει Πάτρα ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Σκιάθος και πώς να βρείτε το καλύτερο Σκιάθος προς το Πάτρα μεταφορές; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους λεωφορεία, τρένα και πτήσεις για να φτάσετε στο Πάτρα. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Πάτρα και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, πτήσεις και λεωφορεία του TrainOSE ή Olympic Air για να φτάσει Πάτρα.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Σκιάθος προς Πάτρα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Olympic Air κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Skiathos JSI βρίσκεται σε 2.2 km από το κέντρο της πόλης του Σκιάθος προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει τις γραμμές Αθηνα-Κιάτο τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  (21 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Kiato / Κιάτο κατά την άφιξη (1.3 km από το κέντρο) και του Κιάτο προς Πάτρα με ένα τρένο να αναχωρεί από Kiato / Κιάτο για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Patra (Δυτική Ελλάδα Ελλάδα)
Εταιρείες λεωφορείων
Το TrainOSE παρέχει υπηρεσίες λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  προς Αθηνα και του Kiato / Κιάτο ( Ελλάδα) και μεταξύ της πόλης Κιάτο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Kiato / Κιάτο σε 1.3 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Πάτρα όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Patra που βρίσκεται περίπου 0.5 km από το κέντρο.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σκιάθος Πάτρα

Για το ταξίδι του Σκιάθος (Σποράδες, Ελλάδα) έως Πάτρα (Δυτική Ελλάδα, Ελλάδα) με απόσταση 182 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 3 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Πάτρα από Σκιάθος. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Σκιάθος-Αθηνα τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα τρένο και/ή λεωφορείο.
έξοδος Σκιάθος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Skiathos JSI 2.2 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Σκιάθος προς Πάτρα χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Αθηνα-Κιάτο και τη χρήση αεροπλάνο και/ή λεωφορείο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της TrainOSE προς Κιάτο αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  προς Αθηνα. Η άφιξη στο Κιάτο θα είναι στο σταθμό του Kiato / Κιάτο (1.3 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Σκιάθος Πάτρα μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο και/ή τρένο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Κιάτο-Πάτρα.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της TrainOSE στο Κιάτο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Patra (0.5 km από Πάτρα, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Kiato / Κιάτο (στις 1.3 km από Κιάτο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Πάτρα.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)