Ταξιδέψτε από Σκιάθος προς Καλαμάτα

Οργανώστε το ταξίδι σας Σκιάθος προς Καλαμάτα με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Σκιάθος προς Καλαμάτα σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Σκιάθος
Θεσσαλονίκη
Καλαμάτα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σκιάθος Καλαμάτα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση265 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Σκιάθος προς Καλαμάτα;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Σκιάθος Καλαμάτα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Σκιάθος Καλαμάτακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Σκιάθος και Καλαμάτα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Σκιάθος Καλαμάτα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Kalamata, Ναυτικό Σταθμό Skiathos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Καλαμάτα

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Σκιάθος προς Καλαμάτα;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Skiathos και του Θεσσαλονίκη (Thessaloniki σε 3.6 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Καλαμάτα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Kalamata KLX)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σκιάθος Καλαμάτα

Για το ταξίδι του Σκιάθος (Σποράδες, Ελλάδα) έως Καλαμάτα (Πελοπόννησος, Ελλάδα) με απόσταση 265 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Καλαμάτα από Σκιάθος. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Θεσσαλονίκη-Καλαμάτα τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα πορθμείο.
έξοδος Θεσσαλονίκη και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG 12 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Καλαμάτα (αεροδρόμιο του Kalamata, Κωδικός IATA: KLX) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Σκιάθος Καλαμάτα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Σκιάθος-Θεσσαλονίκη.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Skiathos στις 0.6 km από Σκιάθοςπλοίου της Hellenic Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουThessaloniki σε 3.6 km από Θεσσαλονίκη. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΣκιάθος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)