Ταξιδέψτε από Σκιάθος προς Θεσσαλονίκη

Οργανώστε το ταξίδι σας Σκιάθος προς Θεσσαλονίκη με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Σκιάθος προς Θεσσαλονίκη σε πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Σκιάθος
Θεσσαλονίκη
  • Αποκτήστε τιμές
2
Σκιάθος
Λουτράκι
Θεσσαλονίκη
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σκιάθος Θεσσαλονίκη

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση168 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Σκιάθος προς Θεσσαλονίκη;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Σκιάθος Θεσσαλονίκη. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Σκιάθος Θεσσαλονίκηκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Σκιάθος και Θεσσαλονίκη σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Σκιάθος Θεσσαλονίκη και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Thessaloniki, Ναυτικό Σταθμό Skiathos, Ναυτικό Σταθμό Skiathos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Θεσσαλονίκη

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σκιάθος Θεσσαλονίκη

Για το ταξίδι του Σκιάθος (Σποράδες, Ελλάδα) έως Θεσσαλονίκη (Κεντρική Μακεδονία, Ελλάδα) με απόσταση 168 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Θεσσαλονίκη από Σκιάθος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Skiathos στις 0.6 km από Σκιάθοςπλοίου της Hellenic Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουThessaloniki σε 3.6 km από Θεσσαλονίκη. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΣκιάθος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Σκιάθος προς Θεσσαλονίκη;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Anes Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Skiathos και του Λουτράκι (Glossa σε 0.1 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Hellenic Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Σκιάθος και Θεσσαλονίκη όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Skiathos και Thessaloniki αντιστοίχως 0.6 km και 3.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)