Ταξιδέψτε από Σκιάθος προς Αθηνα

Οργανώστε το ταξίδι σας Σκιάθος προς Αθηνα με τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Σκιάθος προς Αθηνα σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Σκιάθος
Αθηνα
/
  • Αποκτήστε τιμές
2
Σκιάθος
Θεσσαλονίκη
Αθηνα
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σκιάθος Αθηνα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο, τρένο
απόσταση133 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Σκιάθος προς το Αθηνα ;

Έχετε επιλέξει Αθηνα ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Σκιάθος και πώς να βρείτε το καλύτερο Σκιάθος προς το Αθηνα μεταφορές; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις, πορθμείο και τρένα να παω σε Αθηνα από Σκιάθος, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Αθηνα τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Σκιάθος - Αθηνα προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Να ταξιδέψετε από Σκιάθος, πτήσεις, πορθμείο ή τρένα του Hellenic Seaways, Ryanair, TrainOSE, Olympic Air και Aegean Airlines θα σας μεταφέρει Αθηνα.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σκιάθος Αθηνα

Για το ταξίδι του Σκιάθος (Σποράδες, Ελλάδα) έως Αθηνα (Αττική, Ελλάδα) με απόσταση 133 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 3 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, πορθμείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Σκιάθος > Αθηνα θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Σκιάθος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Skiathos JSI 2.2 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air.
Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν σας επιτρέπει να πάτε απευθείας από Σκιάθος προς Αθηνα αλλά είναι δυνατόν να πάρετε μόνο το σκάφος για να κάνετε αυτό το ταξίδι χάρη στις συνδέσεις Σκιάθος-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αθηνα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Skiathos στις 0.6 km από Σκιάθοςπλοίου της Hellenic Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουThessaloniki σε 3.6 km από Θεσσαλονίκη. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΣκιάθος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Αθηνα από Σκιάθος: Θεσσαλονίκη-Αθηνα με την Hellenic Seaways.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Σκιάθος προς Αθηνα χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Θεσσαλονίκη-Αθηνα και τη χρήση πορθμείο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της TrainOSE προς Αθηνα αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Thessaloniki / Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη. Η άφιξη στο Αθηνα θα είναι στο σταθμό του Athens / Αθήνα (1.5 km από το κέντρο).

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Σκιάθος προς Αθηνα;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ του λιμένα του Skiathos και του Θεσσαλονίκη (Thessaloniki σε 3.6 km από την πόλη) και μεταξύ Θεσσαλονίκη και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Thessaloniki και Athens Piraeus E6 αντιστοίχως 3.6 km και 7.4 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Olympic Air εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Skiathos JSI (βρίσκεται στα 2.2 km από το κέντρο του Σκιάθος, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Ryanair εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει μια γραμμή Θεσσαλονίκη-Αθηνα τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Thessaloniki / Θεσσαλονίκη (4.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Athens / Αθήνα κατά την άφιξη (1.5 km από το κέντρο)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)