Ταξιδέψτε από Σαντορίνη προς Χίος

Οργανώστε το ταξίδι σας Σαντορίνη προς Χίος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Σαντορίνη προς Χίος σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Σαντορίνη
Χίος
/
  • Αποκτήστε τιμές
2
Σαντορίνη
Σύρος
Χίος
  • Αποκτήστε τιμές
3
Σαντορίνη
Αθηνα
Χίος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σαντορίνη Χίος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση227 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Σαντορίνη προς το Χίος ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Σαντορίνη προς το Χίος και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Σαντορίνη Χίος; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις και πορθμείο να παω σε Χίος από Σαντορίνη, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Χίος και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Σαντορίνη - Χίος προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πτήσεις και πορθμείο του Blue Star Ferries, Olympic Air, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Airlines, Volotea, ANEK Lines ή LANE Sea Line για να φτάσει Χίος.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Σαντορίνη προς Χίος;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Thira JTR βρίσκεται σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης του Σαντορίνη προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Olympic Air παρέχει τις ακόλουθες περιστροφές: από το αεροδρόμιο Thira JTR (βρίσκεται στα 1.8 km από το κέντρο του Σαντορίνη, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH) και από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Χίος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Chios JKH)
Το Aegean Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Thira JTR (βρίσκεται στα 1.8 km από το κέντρο του Σαντορίνη, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Volotea παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Thira JTR βρίσκεται σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης του Σαντορίνη προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη) και μεταξύ Αθηνα και Χίος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E6 και Chios αντιστοίχως 7.4 km και 0.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Aegean Speed Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
Τα πλοία της Zante Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Σαντορίνη και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santorini και Athens Piraeus E6 αντιστοίχως 3 km και 7.4 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Port of Siros Ermoupoli και του Χίος (Chios σε 0.6 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια LANE Sea Line κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Σαντορίνη και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santorini και Athens Piraeus E1 αντιστοίχως 3 km και 9.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της ANEK Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Σύρος (Port of Siros Ermoupoli σε 26 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Sea Jets παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Σαντορίνη και Σύρος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santorini και Port of Siros Ermoupoli αντιστοίχως 3 km και 26 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σαντορίνη Χίος

Για το ταξίδι του Σαντορίνη (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Χίος (Νησιά Βορείου Αιγαίου, Ελλάδα) με απόσταση 227 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν σας επιτρέπει να πάτε απευθείας από Σαντορίνη προς Χίος αλλά είναι δυνατόν να πάρετε μόνο το σκάφος για να κάνετε αυτό το ταξίδι χάρη στις συνδέσεις Σαντορίνη-Αθηνα και Αθηνα-Χίος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Santorini στις 3 km από Σαντορίνηπλοίου της Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Zante Ferries, Hellenic Seaways ή LANE Sea Line. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAthens Piraeus E1 σε 9.1 km από Αθηνα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΣαντορίνη για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Χίος από Σαντορίνη: Αθηνα-Χίος με την Blue Star Ferries.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Χίος από Σαντορίνη αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Σαντορίνη-Αθηνα και Αθηνα-Χίος
έξοδος Σαντορίνη και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Thira JTR 1.8 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Ryanair, Olympic Air, Aegean Airlines ή Volotea.του Αθηνα, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Olympic Air που θα σας μεταφέρει Chios (Χίος, ΡΡΡ).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)