Ταξιδέψτε από Σαντορίνη προς Φολέγανδρος

Οργανώστε το ταξίδι σας Σαντορίνη προς Φολέγανδρος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Σαντορίνη προς Φολέγανδρος σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Σαντορίνη
Φολέγανδρος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σαντορίνη Φολέγανδρος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση55 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Σαντορίνη προς Φολέγανδρος;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Σαντορίνη Φολέγανδρος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Σαντορίνη Φολέγανδροςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Σαντορίνη και Φολέγανδρος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Σαντορίνη Φολέγανδρος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Folegandros, Ναυτικό Σταθμό Folegandros, Ναυτικό Σταθμό Santorini) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Φολέγανδρος

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Σαντορίνη προς Φολέγανδρος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Sea Jets παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Φολέγανδρος (Folegandros σε 3 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια ANEK Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Σαντορίνη και Φολέγανδρος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santorini και Folegandros αντιστοίχως 3 km και 3 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Zante Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Φολέγανδρος (Folegandros σε 3.1 km από την πόλη)
Τα σκάφη του LANE Sea Line παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Σαντορίνη και Φολέγανδρος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santorini και Folegandros αντιστοίχως 3 km και 3 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σαντορίνη Φολέγανδρος

Για το ταξίδι του Σαντορίνη (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Φολέγανδρος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 55 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Φολέγανδρος από Σαντορίνη.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Santorini στις 3 km από Σαντορίνηπλοίου της Sea Jets, ANEK Lines, Zante Ferries ή LANE Sea Line. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουFolegandros σε 3 km από Φολέγανδρος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΣαντορίνη για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)