Ταξιδέψτε από Σαντορίνη προς Σάμος

Οργανώστε το ταξίδι σας Σαντορίνη προς Σάμος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Σαντορίνη προς Σάμος σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Σαντορίνη
Σάμος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σαντορίνη Σάμος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση202 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Σαντορίνη προς Σάμος;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Σαντορίνη Σάμος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Σαντορίνη Σάμοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Σαντορίνη και Σάμος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Σαντορίνη Σάμος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Samos, Ναυτικό Σταθμό Santorini) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Σάμος

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Σαντορίνη προς Σάμος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Κάλυμνος (Kalymnos σε 0.3 km από την πόλη) και μεταξύ Κάλυμνος και Σάμος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kalymnos και Samos αντιστοίχως 0.3 km και 1.4 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σαντορίνη Σάμος

Για το ταξίδι του Σαντορίνη (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Σάμος (Νησιά Βορείου Αιγαίου, Ελλάδα) με απόσταση 202 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν σας επιτρέπει να πάτε απευθείας από Σαντορίνη προς Σάμος αλλά είναι δυνατόν να πάρετε μόνο το σκάφος για να κάνετε αυτό το ταξίδι χάρη στις συνδέσεις Σαντορίνη-Κάλυμνος και Κάλυμνος-Σάμος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Santorini στις 3 km από Σαντορίνηπλοίου της Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουKalymnos σε 0.3 km από Κάλυμνος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΣαντορίνη για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Σάμος από Σαντορίνη: Κάλυμνος-Σάμος με την Blue Star Ferries.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)