Ταξιδέψτε από Σαντορίνη προς Πάτρα

Οργανώστε το ταξίδι σας Σαντορίνη προς Πάτρα με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Σαντορίνη προς Πάτρα σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Σαντορίνη
Μπάρι
Πάτρα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σαντορίνη Πάτρα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση389 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να ταξιδέψετε από Σαντορίνη προς το Πάτρα ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Σαντορίνη προς το Πάτρα και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Σαντορίνη Πάτρα; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους πορθμείο και πτήσεις για να φτάσετε στο Πάτρα. Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Πάτρα τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Σαντορίνη - Πάτρα προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πτήσεις και πορθμείο του Superfast Ferries ή Volotea για να φτάσει Πάτρα.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Σαντορίνη προς Πάτρα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Volotea κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Thira JTR βρίσκεται σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης του Σαντορίνη προς Μπάρι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Palese BRI)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Superfast Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Bari Banchina Deposito Franco και του Πάτρα (Patras Terminal Ferry Sud σε 3.2 km από την πόλη)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σαντορίνη Πάτρα

Για το ταξίδι του Σαντορίνη (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Πάτρα (Δυτική Ελλάδα, Ελλάδα) με απόσταση 389 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Πάτρα από Σαντορίνη. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Σαντορίνη-Μπάρι τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα πορθμείο.
έξοδος Σαντορίνη και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Thira JTR 1.8 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Μπάρι (αεροδρόμιο του Palese, Κωδικός IATA: BRI) που εκμεταλλεύεται η Volotea.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Σαντορίνη Πάτρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Μπάρι-Πάτρα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Bari Banchina Deposito Franco στις 1.5 km από Μπάριπλοίου της Superfast Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουPatras Terminal Ferry Sud σε 3.2 km από Πάτρα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΜπάρι για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)