Ταξιδέψτε από Σαντορίνη προς Πάρος

Οργανώστε το ταξίδι σας Σαντορίνη προς Πάρος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Σαντορίνη προς Πάρος σε πορθμείο

 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Σαντορίνη
Πάρος
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σαντορίνη Πάρος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση82 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Σαντορίνη προς Πάρος;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Σαντορίνη Πάρος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Σαντορίνη Πάροςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Σαντορίνη και Πάρος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Σαντορίνη Πάρος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Paros, Ναυτικό Σταθμό Santorini) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Πάρος

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Σαντορίνη προς Πάρος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Sea Jets παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Πάρος (Paros σε 0.2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια ANEK Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Σαντορίνη και Πάρος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santorini και Paros αντιστοίχως 3 km και 0.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Blue Star Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Πάρος (Paros σε 0.2 km από την πόλη)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σαντορίνη Πάρος

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Σαντορίνη προς το Πάρος πορθμείο

Ιστιοπλοΐα στο πλοίο Πάρος από Σαντορίνη είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φτάσετε Πάρος και να ανακαλύψετε την πόλη και τα περίχωρά της. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, οι διακοπές αρχίζουν μόλις φτάσετε στο πλοίο, όπου επωφεληθείτε πλήρως από τις δυνατότητες που προσφέρει η Sea Jets, ANEK Lines ή Blue Star Ferries. Ξεκινώντας μια αναζήτηση στο Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα φτηνό Σαντορίνη Πάρος διασχίζοντας το πορθμείο.

Λόγοι για να πάρετε το πλοίο Πάρος από Σαντορίνη

 • Η οδήγηση ενός αυτοκινήτου είναι πραγματικά κουραστική και απαιτεί επαγρύπνηση, αλλά η διέλευση είναι μόνο ξεκούραστη και ήσυχη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αποβιβαστείτε Πάρος εντελώς χαλαρή.
 • Πάρτε μια απεριόριστη ποσότητα των αποσκευών Όταν επιβιβάζεστε στο Σαντορίνη σε ένα πλοίο Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Sea Jets, έχετε την ελευθερία να παίρνετε όσο περισσότερες αποσκευές θέλετε, όσο εμπεριέχονται στο όχημά σας.
 • Αν έχετε παιδιά, δεν θα βρείτε άλλα μέσα μεταφοράς τόσο ευχάριστα όσο το πλοίο από το οποίο θα πάτε Σαντορίνη προς το Πάρος με την οικογένειά σου.

Ποιες είναι οι εταιρείες πορθμείων που ταξιδεύουν μεταξύ Σαντορίνη και Πάρος;

Αρκετές εταιρείες πορθμείων αποπλέουν Σαντορίνη προς το Πάρος με άμεση εξυπηρέτηση: Sea Jets, ANEK Lines και Blue Star Ferries.

Sea Jets Σαντορίνη ΠάροςANEK Lines Σαντορίνη ΠάροςBlue Star Ferries Σαντορίνη Πάρος

Σαντορίνη τερματικά πορθμείων

Πρέπει να εξετάσετε ένα συγκεκριμένο χρόνο (για να ελέγξετε με την εταιρεία Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Sea Jets) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να σας παρουσιάσουμε στο τερματικό σταθμό των πορθμείων Σαντορίνη. Μετά από αυτό το διάστημα, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη. Στο Σαντορίνη μπορείτε να εντοπίσετε τους μετρητές Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Sea Jets και να παρουσιάσετε το διαβατήριό σας και τον αριθμό κράτησης. Αν είστε μηχανοκίνητοι, η εγγραφή γίνεται στην ουρά των οχημάτων.
 • Santorini

Πάρος τερματικά πορθμείων

 • Paros

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)