Ταξιδέψτε από Σαντορίνη προς Μύκονος

Οργανώστε το ταξίδι σας Σαντορίνη προς Μύκονος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Σαντορίνη προς Μύκονος σε αεροπλάνο, πορθμείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Σαντορίνη
Μύκονος
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Σαντορίνη
Νάξος
Μύκονος
 • Αποκτήστε τιμές
3
Σαντορίνη
Ίος
Μύκονος
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σαντορίνη Μύκονος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση118 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Σαντορίνη προς Μύκονος;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Σαντορίνη Μύκονος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Σαντορίνη Μύκονοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Σαντορίνη και Μύκονος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Σαντορίνη Μύκονος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Mykonos, Αεροδρόμιο Mikonos, Ναυτικό Σταθμό Santorini, Αεροδρόμιο Thira) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μύκονος

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σαντορίνη Μύκονος

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς:

Σαντορίνη προς το Μύκονος πορθμείο

Επιβίβαση με πλοίο Μύκονος από το λιμάνι του Σαντορίνη είναι μια αξέχαστη εμπειρία, η οποία θα σας κάνει να ταξιδέψετε με πλοίο. Πράγματι, ο στόλος του Sea Jets φέρνει άνεση και αίσθηση ελευθερίας στον ταξιδιώτη, με έναν τρόπο που δεν μπορείτε να βρείτε με τους άλλους τρόπους μεταφοράς (τρένο, αεροπλάνο, λεωφορείο). Ξεκινώντας μια αναζήτηση στο Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα φτηνό Σαντορίνη Μύκονος διασχίζοντας το πορθμείο.

Λόγοι για να πάρετε το πλοίο Μύκονος από Σαντορίνη

 • Είναι πολύ πιο χαλαρωτικό από ό, τι με το αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αποβιβαστείτε Μύκονος εντελώς χαλαρή.
 • Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πόσες αποσκευές έχετε. Όταν επιβιβάζεστε στο Σαντορίνη σε ένα πλοίο Sea Jets, έχετε την ελευθερία να παίρνετε όσο περισσότερες αποσκευές θέλετε, όσο εμπεριέχονται στο όχημά σας.
 • Δεν υπάρχει άλλο άλλο ευχάριστο μέσο μεταφοράς από το πλοίο για να ταξιδέψετε μαζί με τα παιδιά σας Σαντορίνη και Μύκονος στην οικογένεια.

Ποιες εταιρίες λειτουργούν Σαντορίνη Μύκονος πορθμείο;

Θα επιβιβαστείτε σε ένα από τα πλοία του Sea Jets, που είναι σήμερα η μόνη εταιρεία πορθμείων Μύκονος.

Sea Jets Σαντορίνη Μύκονος

Σαντορίνη τερματικά πορθμείων

Πρέπει να εξετάσετε ένα συγκεκριμένο χρόνο (για να ελέγξετε με την εταιρεία Sea Jets) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να σας παρουσιάσουμε στο τερματικό σταθμό των πορθμείων Σαντορίνη. Μετά από αυτό το διάστημα, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη. Στο Σαντορίνη μπορείτε να εντοπίσετε τους μετρητές Sea Jets και να παρουσιάσετε το διαβατήριό σας και τον αριθμό κράτησης. Αν είστε μηχανοκίνητοι, η εγγραφή γίνεται στην ουρά των οχημάτων.
 • Santorini

Μύκονος τερματικά πορθμείων

 • Mykonos

Φτηνές πτήσεις από Σαντορίνη προς το Μύκονος

Φτηνές πτήσεις προς Μύκονος μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να το πάρετε, αλλά θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε μερικές συμβουλές:

 • Μην περιμένετε την ημέρα πριν από το ταξίδι σας για να κάνετε κράτηση Σαντορίνη Μύκονος πτήση καθώς οι τιμές θα πρέπει να είναι πολύ υψηλές. Τις περισσότερες φορές, αυτός είναι ο κανόνας διαχείρισης αποδόσεων νούμερο ένα: η φθηνότερη τιμή είναι διαθέσιμη πολύ πριν από την αναχώρηση (αυτό αφορά τους πελάτες αναψυχής που χρησιμοποιούνται για την κράτηση νωρίς).
 • Αποφύγετε τα Σαββατοκύριακα για να πετάξετε Μύκονος και να είστε ευέλικτοι. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τον χρόνο, ανάλογα με πολλούς παράγοντες, όπως η ημερομηνία και η ώρα του ταξιδιού. Επομένως, καλύτερα να είστε σε θέση να έχετε μια 2- ή 3-ημερήσια ευελιξία για να κλείσετε το ταξίδι σας.

Από ποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε Σαντορίνη προς το Μύκονος ;

Αυτή η πτήση έχει προγραμματιστεί από μία μόνο αεροπορική εταιρεία: Olympic Air.
Olympic Air Σαντορίνη Μύκονος

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Σαντορίνη

 • JTR Thira

Αεροδρόμιο προορισμού στο Μύκονος

 • JMK Mikonos

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)