Ταξιδέψτε από Σαντορίνη προς Μήλος

Οργανώστε το ταξίδι σας Σαντορίνη προς Μήλος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Σαντορίνη προς Μήλος σε πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Σαντορίνη
Μήλος
  • Αποκτήστε τιμές
2
Σαντορίνη
Φολέγανδρος
Μήλος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σαντορίνη Μήλος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση100 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Σαντορίνη προς το Μήλος ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Σαντορίνη προς το Μήλος και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Σαντορίνη Μήλος; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους πορθμείο για να φτάσετε στο Μήλος. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Μήλος και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Να ταξιδέψετε από Σαντορίνη, πορθμείο του ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries, Sea Jets, LANE Sea Line και Aegean Speed Lines θα σας μεταφέρει Μήλος.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σαντορίνη Μήλος

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς:

Σαντορίνη προς το Μήλος πορθμείο

Επιβίβαση με πλοίο Μήλος από το λιμάνι του Σαντορίνη είναι μια αξέχαστη εμπειρία, η οποία θα σας κάνει να ταξιδέψετε με πλοίο. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, οι διακοπές αρχίζουν μόλις φτάσετε στο πλοίο, όπου επωφεληθείτε πλήρως από τις δυνατότητες που προσφέρει η ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets ή Zante Ferries. Vivanoda θα διευκολύνει την αναζήτησή σας για τις φθηνότερες Σαντορίνη Μήλος πορθμεία.

Γιατί να πάρετε το Σαντορίνη Μήλος Ferry;

  • Η οδήγηση ενός αυτοκινήτου είναι πραγματικά κουραστική και απαιτεί επαγρύπνηση, αλλά η διέλευση είναι μόνο ξεκούραστη και ήσυχη. Είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Μήλος ήδη αναπαύεται.
  • Αν έχετε παιδιά, δεν θα βρείτε άλλα μέσα μεταφοράς τόσο ευχάριστα όσο το πλοίο από το οποίο θα πάτε Σαντορίνη προς το Μήλος με την οικογένειά σου.
  • Πάρτε μια απεριόριστη ποσότητα των αποσκευών Στο Σαντορίνη προς το Μήλος πορθμείτε, παίρνετε όσες βαλίτσες επιθυμείτε, εντός των ορίων της χωρητικότητας του οχήματός σας.

Σαντορίνη τερματικά πορθμείων

Πρέπει να εξετάσετε ένα συγκεκριμένο χρόνο (για να ελέγξετε με την εταιρεία Zante Ferries, Sea Jets, LANE Sea Line ή ANEK Lines) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να σας παρουσιάσουμε στο τερματικό σταθμό των πορθμείων Σαντορίνη. Μετά από αυτό το διάστημα, η εταιρεία μπορεί να αρνηθεί να σας επιβιβαστεί. Μεταβείτε στον μετρητή ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets ή Zante Ferries στο Σαντορίνη για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητα σας και τον αριθμό της κράτησης σας. Εάν οδηγείτε, η εγγραφή θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Santorini

Μήλος τερματικά πορθμείων

  • Milos
  • Milos

Ποιες εταιρίες λειτουργούν Σαντορίνη Μήλος πορθμείο;

ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets και Zante Ferries είναι οι μεταφορείς που σας επιτρέπουν να ταξιδεύετε με πλοίο μεταξύ των πόλεων της Σαντορίνη και Μήλος.

ANEK Lines Σαντορίνη ΜήλοςLANE Sea Line Σαντορίνη ΜήλοςSea Jets Σαντορίνη ΜήλοςZante Ferries Σαντορίνη Μήλος

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Σαντορίνη προς Μήλος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του ANEK Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Μήλος (Milos σε 3.2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Aegean Speed Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Φολέγανδρος και Μήλος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Folegandros και Milos αντιστοίχως 3 km και 3.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Zante Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Μήλος (Milos σε 2.9 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Φολέγανδρος και Μήλος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Folegandros και Milos αντιστοίχως 3.1 km και 2.9 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια LANE Sea Line κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Μήλος (Milos σε 3.2 km από την πόλη)
Τα πλοία της Sea Jets λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Σαντορίνη και Μήλος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santorini και Milos αντιστοίχως 3 km και 3.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)