Ταξιδέψτε από Σαντορίνη προς Κως

Οργανώστε το ταξίδι σας Σαντορίνη προς Κως με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Σαντορίνη προς Κως σε αεροπλάνο, πορθμείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Σαντορίνη
Κως
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Σαντορίνη
Ρόδος
Κως
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Σαντορίνη
Νάξος
Κως
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σαντορίνη Κως

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση172 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Σαντορίνη προς Κως;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Σαντορίνη Κως. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Σαντορίνη Κωςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Σαντορίνη και Κως σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Σαντορίνη Κως και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Kos, Αεροδρόμιο Kos, Ναυτικό Σταθμό Kos, Ναυτικό Σταθμό Santorini, Αεροδρόμιο Thira) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Κως

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Σαντορίνη προς Κως;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Sea Jets παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Νάξος (Naxos σε 0.2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Blue Star Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Σαντορίνη και Κως όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santorini και Kos αντιστοίχως 3 km και 1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Dodekanisos Seaways λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Rhodes και του Κως (Kos σε 0.5 km από την πόλη)
Τα σκάφη του ANEK Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Σαντορίνη και Ρόδος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santorini και Rhodes αντιστοίχως 3 km και 0.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Thira JTR βρίσκεται σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης του Σαντορίνη προς Ρόδος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Diagoras RHO)
Το Olympic Air εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Diagoras RHO (βρίσκεται στα 14 km από το κέντρο του Ρόδος, Ελλάδα) έως Κως (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Kos KGS)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σαντορίνη Κως

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Σαντορίνη προς το Κως πορθμείο

Λαμβάνοντας το πλοίο για Κως είναι ένας πρωτότυπος και πολύ ευχάριστος τρόπος ταξιδιού. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, οι διακοπές αρχίζουν μόλις φτάσετε στο πλοίο, όπου επωφεληθείτε πλήρως από τις δυνατότητες που προσφέρει η Blue Star Ferries. Ξεκινώντας μια αναζήτηση στο Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα φτηνό Σαντορίνη Κως διασχίζοντας το πορθμείο.

Γιατί να πάρετε το Σαντορίνη Κως Ferry;

 • Η οδήγηση ενός αυτοκινήτου είναι πραγματικά κουραστική και απαιτεί επαγρύπνηση, αλλά η διέλευση είναι μόνο ξεκούραστη και ήσυχη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αποβιβαστείτε Κως εντελώς χαλαρή.
 • Πάρτε μια απεριόριστη ποσότητα των αποσκευών Όταν επιβιβάζεστε στο Σαντορίνη σε ένα πλοίο Blue Star Ferries, έχετε την ελευθερία να παίρνετε όσο περισσότερες αποσκευές θέλετε, όσο εμπεριέχονται στο όχημά σας.

Ποια είναι τα Σαντορίνη Κως εταιρείες πορθμείων;

Θα επιβιβαστείτε σε ένα από τα πλοία του Blue Star Ferries, που είναι σήμερα η μόνη εταιρεία πορθμείων Κως.

Blue Star Ferries Σαντορίνη Κως

Σαντορίνη τερματικά πορθμείων

Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι Σαντορίνηκαλά εκ των προτέρων. Ελέγξτε αυτή τη φορά με την εταιρεία Blue Star Ferries. Πέραν αυτής της περιόδου, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί να επιβιβαστείτε. Μεταβείτε στον μετρητή Blue Star Ferries στο Σαντορίνη για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητα σας και τον αριθμό της κράτησης σας. Εάν οδηγείτε, η εγγραφή θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
 • Santorini

Κως τερματικά πορθμείων

 • Kos
 • Kos

Φτηνές πτήσεις από Σαντορίνη προς το Κως

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν μεταξύ Σαντορίνη και Κως ;

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 0 αεροπορικών εταιρειών για να ταξιδέψετε με αεροπλάνο σε αυτή τη διαδρομή: Aegean Airlines ή Olympic Air.
Aegean Airlines Σαντορίνη ΚωςOlympic Air Σαντορίνη Κως

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Σαντορίνη

 • JTR Thira

Αεροδρόμιο προορισμού στο Κως

 • KGS Kos

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)