Ταξιδέψτε από Σαντορίνη προς Καλαμάτα

Οργανώστε το ταξίδι σας Σαντορίνη προς Καλαμάτα με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Σαντορίνη προς Καλαμάτα σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Σαντορίνη
Ρέθυμνο
Καλαμάτα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σαντορίνη Καλαμάτα

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση307 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Σαντορίνη προς Καλαμάτα;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Σαντορίνη Καλαμάτα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Σαντορίνη Καλαμάτακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Σαντορίνη και Καλαμάτα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Σαντορίνη Καλαμάτα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Kalamata, Ναυτικό Σταθμό Santorini) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Καλαμάτα

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Σαντορίνη προς Καλαμάτα;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Sea Jets παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Ρέθυμνο (Rethymno σε 0.7 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια LANE Sea Line κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Ρέθυμνο και Καλαμάτα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Rethymno και Kalamata αντιστοίχως 0.7 km και 1.9 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σαντορίνη Καλαμάτα

Για το ταξίδι του Σαντορίνη (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Καλαμάτα (Πελοπόννησος, Ελλάδα) με απόσταση 307 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν σας επιτρέπει να πάτε απευθείας από Σαντορίνη προς Καλαμάτα αλλά είναι δυνατόν να πάρετε μόνο το σκάφος για να κάνετε αυτό το ταξίδι χάρη στις συνδέσεις Σαντορίνη-Ρέθυμνο και Ρέθυμνο-Καλαμάτα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Santorini στις 3 km από Σαντορίνηπλοίου της Sea Jets. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουRethymno σε 0.7 km από Ρέθυμνο. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΣαντορίνη για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Καλαμάτα από Σαντορίνη: Ρέθυμνο-Καλαμάτα με την LANE Sea Line.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)