Ταξιδέψτε από Σαντορίνη προς Ηράκλειο

Οργανώστε το ταξίδι σας Σαντορίνη προς Ηράκλειο με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Σαντορίνη προς Ηράκλειο σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Σαντορίνη
Ηράκλειο
/
  • Αποκτήστε τιμές
2
Σαντορίνη
Ίος
Ηράκλειο
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σαντορίνη Ηράκλειο

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση122 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Σαντορίνη προς το Ηράκλειο ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Σαντορίνη προς το Ηράκλειο; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για πορθμείο και πτήσεις σε μια ενιαία αναζήτηση. Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Ηράκλειο και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Σαντορίνη - Ηράκλειο προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Να ταξιδέψετε από Σαντορίνη, πτήσεις ή πορθμείο του Hellenic Seaways, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Aegean Speed Lines, Olympic Air, ANEK Lines, Sea Jets και Aegean Airlines θα σας μεταφέρει Ηράκλειο.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σαντορίνη Ηράκλειο

Για το ταξίδι του Σαντορίνη (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Ηράκλειο (Κρήτη, Ελλάδα) με απόσταση 122 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Ηράκλειο από Σαντορίνη.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Santorini στις 3 km από Σαντορίνηπλοίου της Hellenic Seaways ή Sea Jets. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουHeraklion σε 1.6 km από Ηράκλειο. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΣαντορίνη για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Η απευθείας πτήση Σαντορίνη > Ηράκλειο θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Σαντορίνη και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Thira JTR 1.8 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ηράκλειο (αεροδρόμιο του N. Kazantzakis, Κωδικός IATA: HER) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines ή Olympic Air.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)