Ταξιδέψτε από Σαντορίνη προς Γκρατς

Οργανώστε το ταξίδι σας Σαντορίνη προς Γκρατς με λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Σαντορίνη προς Γκρατς σε αεροπλάνο, πορθμείο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Σαντορίνη
Γκρατς
  • Αποκτήστε τιμές
2
Σαντορίνη
Ηράκλειο
Γκρατς
  • Αποκτήστε τιμές
3
Σαντορίνη
Βενετία
Γκρατς
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σαντορίνη Γκρατς

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο
απόσταση1447 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Σαντορίνη προς το Γκρατς ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Σαντορίνη προς το Γκρατς και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Σαντορίνη Γκρατς; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια ενιαία αναζήτηση στην Vivanoda, τον πολυτροπικό προγραμματιστή ταξιδιών σας στην Ευρώπη, όλες τις τιμές για πτήσεις, πορθμείο, carpooling και λεωφορεία to travel to Γκρατς από Σαντορίνη Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Γκρατς και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Να ταξιδέψετε από Σαντορίνη, πτήσεις, πορθμείο, carpooling ή λεωφορεία του Austrian Airlines, Easyjet, Niki Airlines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Hellö, Blablacar και Olympic Air θα σας μεταφέρει Γκρατς.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σαντορίνη Γκρατς

Για το ταξίδι του Σαντορίνη (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Γκρατς (Στυρία, Αυστρία) με απόσταση 1447 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο και/ή λεωφορείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Σαντορίνη > Γκρατς θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Σαντορίνη και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Thira JTR 1.8 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Γκρατς (αεροδρόμιο του Thalerhof, Κωδικός IATA: GRZ) που εκμεταλλεύεται η Austrian Airlines ή Niki Airlines.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Σαντορίνη Γκρατς θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Σαντορίνη-Ηράκλειο.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Santorini στις 3 km από Σαντορίνηπλοίου της Sea Jets ή Hellenic Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουHeraklion σε 1.6 km από Ηράκλειο. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΣαντορίνη για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Σαντορίνη Γκρατς μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Βενετία-Γκρατς.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus ή Hellö στο Βενετία. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Graz Hauptbahnhof (1.9 km από Γκρατς, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Venice (Tronchetto) (στις 2.6 km από Βενετία) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Γκρατς.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Βενετία-Γκρατς μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)