Ταξιδέψτε από Σαντορίνη προς Ανάφη

Οργανώστε το ταξίδι σας Σαντορίνη προς Ανάφη με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Σαντορίνη προς Ανάφη σε πορθμείο

 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Σαντορίνη
Ανάφη
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σαντορίνη Ανάφη

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση29 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Σαντορίνη προς Ανάφη;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Σαντορίνη Ανάφη. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Σαντορίνη Ανάφηκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Σαντορίνη και Ανάφη σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Σαντορίνη Ανάφη και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Anafi, Ναυτικό Σταθμό Santorini) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Ανάφη

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σαντορίνη Ανάφη

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

Σαντορίνη προς το Ανάφη πορθμείο

Επιβίβαση με πλοίο Ανάφη από το λιμάνι του Σαντορίνη είναι μια αξέχαστη εμπειρία, η οποία θα σας κάνει να ταξιδέψετε με πλοίο. Πράγματι, ο στόλος του Aigaion Pelagos, ANEK Lines ή LANE Sea Line φέρνει άνεση και αίσθηση ελευθερίας στον ταξιδιώτη, με έναν τρόπο που δεν μπορείτε να βρείτε με τους άλλους τρόπους μεταφοράς (τρένο, αεροπλάνο, λεωφορείο). Ξεκινώντας μια αναζήτηση στο Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα φτηνό Σαντορίνη Ανάφη διασχίζοντας το πορθμείο.

Λόγοι για να πάρετε το πλοίο Ανάφη από Σαντορίνη

 • Η οδήγηση ενός αυτοκινήτου είναι πραγματικά κουραστική και απαιτεί επαγρύπνηση, αλλά η διέλευση είναι μόνο ξεκούραστη και ήσυχη. Είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Ανάφη ήδη αναπαύεται.
 • Αν έχετε παιδιά, δεν θα βρείτε άλλα μέσα μεταφοράς τόσο ευχάριστα όσο το πλοίο από το οποίο θα πάτε Σαντορίνη προς το Ανάφη με την οικογένειά σου.
 • Πάρτε μια απεριόριστη ποσότητα των αποσκευών Στο Σαντορίνη προς το Ανάφη πορθμείτε, παίρνετε όσες βαλίτσες επιθυμείτε, εντός των ορίων της χωρητικότητας του οχήματός σας.

Σαντορίνη τερματικά πορθμείων

Πρέπει να εξετάσετε ένα συγκεκριμένο χρόνο (για να ελέγξετε με την εταιρεία Aigaion Pelagos, ANEK Lines ή LANE Sea Line) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να σας παρουσιάσουμε στο τερματικό σταθμό των πορθμείων Σαντορίνη. Πέραν αυτής της περιόδου, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί να επιβιβαστείτε. Στο Σαντορίνη μπορείτε να εντοπίσετε τους μετρητές Aigaion Pelagos, ANEK Lines ή LANE Sea Line και να παρουσιάσετε το διαβατήριό σας και τον αριθμό κράτησης. Αν είστε μηχανοκίνητοι, η εγγραφή γίνεται στην ουρά των οχημάτων.
 • Santorini

Ανάφη τερματικά πορθμείων

 • Anafi

Ποια είναι τα Σαντορίνη Ανάφη εταιρείες πορθμείων;

Αρκετές εταιρείες πορθμείων αποπλέουν Σαντορίνη προς το Ανάφη με άμεση εξυπηρέτηση: LANE Sea Line, ANEK Lines και Aigaion Pelagos.

LANE Sea Line Σαντορίνη ΑνάφηANEK Lines Σαντορίνη ΑνάφηAigaion Pelagos Σαντορίνη Ανάφη

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)