Ταξιδέψτε από Σαντορίνη προς Αθηνα

Οργανώστε το ταξίδι σας Σαντορίνη προς Αθηνα με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Σαντορίνη προς Αθηνα σε αεροπλάνο, πορθμείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Σαντορίνη
Αθηνα
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Σαντορίνη
Πάρος
Αθηνα
 • Αποκτήστε τιμές
3
Σαντορίνη
Μήλος
Αθηνα
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σαντορίνη Αθηνα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση234 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Σαντορίνη προς το Αθηνα ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Σαντορίνη προς το Αθηνα; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις και πορθμείο να παω σε Αθηνα από Σαντορίνη, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Αθηνα τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Σαντορίνη - Αθηνα προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Σαντορίνη, θα ταξιδέψετε με το Aegean Speed Lines, Aigaion Pelagos, ANEK Lines, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Airlines, Olympic Air ή Volotea από πορθμείο ή πτήσεις.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Σαντορίνη προς Αθηνα;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Aegean Speed Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Blue Star Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Σαντορίνη και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santorini και Athens Piraeus E1 αντιστοίχως 3 km και 9.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Zante Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Αθηνα (Athens Piraeus E6 σε 7.4 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Aigaion Pelagos παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Μήλος και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Milos και Athens Piraeus E6 αντιστοίχως 2.9 km και 7.4 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια LANE Sea Line κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
Τα πλοία της ANEK Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Σαντορίνη και Πάρος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santorini και Paros αντιστοίχως 3 km και 0.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του Sea Jets παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Hellenic Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Σαντορίνη και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santorini και Athens Piraeus E6 αντιστοίχως 3 km και 7.4 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Αεροπορικές εταιρείες
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Thira JTR βρίσκεται σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης του Σαντορίνη προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Volotea εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Thira JTR (βρίσκεται στα 1.8 km από το κέντρο του Σαντορίνη, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Aegean Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Thira JTR βρίσκεται σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης του Σαντορίνη προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Olympic Air παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Thira JTR (βρίσκεται στα 1.8 km από το κέντρο του Σαντορίνη, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σαντορίνη Αθηνα

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

Σαντορίνη προς το Αθηνα πορθμείο

Λαμβάνοντας το πλοίο για Αθηνα είναι ένας πρωτότυπος και πολύ ευχάριστος τρόπος ταξιδιού. Πράγματι, ο στόλος του Zante Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, LANE Sea Line, Blue Star Ferries ή Aegean Speed Lines φέρνει άνεση και αίσθηση ελευθερίας στον ταξιδιώτη, με έναν τρόπο που δεν μπορείτε να βρείτε με τους άλλους τρόπους μεταφοράς (τρένο, αεροπλάνο, λεωφορείο). Το Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές από διαφορετικές εταιρείες για να σας βοηθήσει να φτάσετε στο χαμηλότερο σημείο Σαντορίνη Αθηνα τιμές των πλοίων.

Λόγοι για να πάρετε το πλοίο Αθηνα από Σαντορίνη

 • Είναι πολύ πιο χαλαρωτικό από ό, τι με το αυτοκίνητο. Φτάνεις Αθηνα αδειάσει από κάθε στρες και εντελώς χαλαρή.
 • Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πόσες αποσκευές έχετε. Κατά τη διέλευση από Σαντορίνη προς το Αθηνα, αφού όλες οι τσάντες σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται επιπλέον χρέωση.
 • Δεν υπάρχει άλλο άλλο ευχάριστο μέσο μεταφοράς από το πλοίο για να ταξιδέψετε μαζί με τα παιδιά σας Σαντορίνη και Αθηνα στην οικογένεια.

Ποιες εταιρείες πορθμείων φεύγουν Αθηνα από Σαντορίνη;

Οι εταιρείες Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways και Zante Ferries λειτουργούν Σαντορίνη Αθηνα διάβαση.

Aegean Speed Lines Σαντορίνη ΑθηναBlue Star Ferries Σαντορίνη ΑθηναLANE Sea Line Σαντορίνη ΑθηναSea Jets Σαντορίνη ΑθηναHellenic Seaways Σαντορίνη ΑθηναZante Ferries Σαντορίνη Αθηνα

Σαντορίνη τερματικά πορθμείων

Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι Σαντορίνηκαλά εκ των προτέρων. Ελέγξτε αυτή τη φορά με την εταιρεία Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Zante Ferries. Μετά από αυτό το διάστημα, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη. Στο Σαντορίνη μπορείτε να εντοπίσετε τους μετρητές Zante Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, LANE Sea Line, Blue Star Ferries ή Aegean Speed Lines και να παρουσιάσετε το διαβατήριό σας και τον αριθμό κράτησης. Με αυτοκίνητο, το check-in είναι πανομοιότυπο, αλλά γίνεται απευθείας από το όχημά σας.
 • Santorini

Αθηνα τερματικά πορθμείων

 • Athens Piraeus E1
 • Athens Piraeus E6

Φτηνές πτήσεις από Σαντορίνη προς το Αθηνα

Για να σας βοηθήσει να βρείτε φτηνότερες πτήσεις για να πετάξετε Αθηνα, θέλαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές:

 • Μην περιμένετε την ημέρα πριν από το ταξίδι σας για να κάνετε κράτηση Σαντορίνη Αθηνα πτήση καθώς οι τιμές θα πρέπει να είναι πολύ υψηλές. Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες στην αεροπορική βιομηχανία: ταξιδιώτες αναψυχής που επιθυμούν να πληρώσουν νωρίτερα το βιβλίο. επαγγελματικά ταξίδια είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα, αλλά το βιβλίο αργά.
 • Αποφύγετε τα Σαββατοκύριακα για να πετάξετε Αθηνα και να είστε ευέλικτοι. Οι τιμές αλλάζουν συνεχώς και είναι διαφορετικές μία ημέρα στην επόμενη. Έχοντας κάποια ευελιξία θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Από ποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε Σαντορίνη προς το Αθηνα ;

Η Ryanair, Volotea, Aegean Airlines και Olympic Air είναι οι 4 αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν την αεροπορική διαδρομή Σαντορίνη Αθηνα σε απευθείας πτήση.
Ryanair Σαντορίνη ΑθηναVolotea Σαντορίνη ΑθηναAegean Airlines Σαντορίνη ΑθηναOlympic Air Σαντορίνη Αθηνα

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Σαντορίνη

 • JTR Thira

Αεροδρόμιο άφιξης στο Αθηνα

 • ATH Eleftherios Venizelos International

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)