Ταξιδέψτε από Σαντορίνη προς Ίος

Οργανώστε το ταξίδι σας Σαντορίνη προς Ίος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Σαντορίνη προς Ίος σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Σαντορίνη
Ίος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σαντορίνη Ίος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση41 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Σαντορίνη προς το Ίος ;

Έχετε επιλέξει Ίος ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Σαντορίνη και πώς να βρείτε το καλύτερο Σαντορίνη προς το Ίος μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια ενιαία αναζήτηση στην Vivanoda, τον πολυτροπικό προγραμματιστή ταξιδιών σας στην Ευρώπη, όλες τις τιμές για πορθμείο to travel to Ίος από Σαντορίνη Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Ίος και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πορθμείο του ANEK Lines, LANE Sea Line, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways για να φτάσει Ίος.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σαντορίνη Ίος

Για το ταξίδι του Σαντορίνη (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Ίος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 41 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Ίος από Σαντορίνη.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Santorini στις 3 km από Σαντορίνηπλοίου της Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line ή ANEK Lines. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουIos σε 1.8 km από Ίος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΣαντορίνη για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)