Ταξιδέψτε από Σάμη προς Μπάρι

Οργανώστε το ταξίδι σας Σάμη προς Μπάρι με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Σάμη προς Μπάρι σε πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Σάμη
Μπάρι
 • Αποκτήστε τιμές
2
Σάμη
Μπρίντιζι
Μπάρι
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Σάμη Μπάρι

Τρόποι μεταφοράςCarpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση456 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Σάμη προς Μπάρι;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Σάμη Μπάρι. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Σάμη Μπάρικάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Σάμη και Μπάρι σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Σάμη Μπάρι και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Bari Centrale, Σταθμό Bari S.Spirito, Σταθμό Marconi, Σταθμό Bari Torre a Mare, Σταθμό Bari Zona Industriale, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μπάρι

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Σάμη Μπάρι

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Σάμη προς το Μπάρι πορθμείο

Επιβίβαση με πλοίο Μπάρι από το λιμάνι του Σάμη είναι μια αξέχαστη εμπειρία, η οποία θα σας κάνει να ταξιδέψετε με πλοίο. Πράγματι, ο στόλος του Ventouris Ferries φέρνει άνεση και αίσθηση ελευθερίας στον ταξιδιώτη, με έναν τρόπο που δεν μπορείτε να βρείτε με τους άλλους τρόπους μεταφοράς (τρένο, αεροπλάνο, λεωφορείο). Vivanoda θα διευκολύνει την αναζήτησή σας για τις φθηνότερες Σάμη Μπάρι πορθμεία.

Σάμη τερματικά πορθμείων

Παρουσιάστε τον εαυτό σας στο τερματικό σταθμό του πλοίου Σάμη τηρώντας την προθεσμία που έθεσε η εταιρεία Ventouris Ferries. Μετά από αυτό το διάστημα, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη. Στο Σάμη, παρουσιάστε τα έγγραφά σας ταυτότητας (διαβατήριο) και τον αριθμό αρχείου της κράτησης στους μετρητές Ventouris Ferries. Εάν οδηγείτε, η εγγραφή θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
 • Sami
 • Sami

Μπάρι τερματικά πορθμείων

 • Bari Molo San Vito 4

Ποιες εταιρίες λειτουργούν Σάμη Μπάρι πορθμείο;

Υπάρχει μια εταιρεία πορθμείων που συνδέει Σάμη προς το Μπάρι: όλα τα κόμιστρα Ventouris Ferries εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ventouris Ferries Σάμη Μπάρι

Γιατί να ταξιδέψετε με πλοίο από Σάμη προς το Μπάρι;

 • Αν έχετε παιδιά, δεν θα βρείτε άλλα μέσα μεταφοράς τόσο ευχάριστα όσο το πλοίο από το οποίο θα πάτε Σάμη προς το Μπάρι με την οικογένειά σου.
 • Πάρτε μια απεριόριστη ποσότητα των αποσκευών Όταν επιβιβάζεστε στο Σάμη σε ένα πλοίο Ventouris Ferries, έχετε την ελευθερία να παίρνετε όσο περισσότερες αποσκευές θέλετε, όσο εμπεριέχονται στο όχημά σας.
 • Η οδήγηση ενός αυτοκινήτου είναι πραγματικά κουραστική και απαιτεί επαγρύπνηση, αλλά η διέλευση είναι μόνο ξεκούραστη και ήσυχη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αποβιβαστείτε Μπάρι εντελώς χαλαρή.

Carpool από Σάμη προς το Μπάρι

Όταν κάνετε μια κράτηση μεταξύ Σάμη Μπάρι, θα ρυθμίσετε απευθείας με τον οδηγό πώς μπορεί να σας παραλάβει. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με την τιμή μόλις ταξιδέψετε, όλα καταβάλλονται στο διαδίκτυο όταν κάνετε κράτηση.

Το Carpooling διαφέρει από τα άλλα μεταφορικά μέσα λόγω ενός αόριστου χρονοδιαγράμματος. Αυτό σημαίνει ότι όταν ψάχνετε Σάμη-Μπάρι βόλτες, θα είναι πιο πιθανό να βρεθούν αν ψάχνετε μόνο τρεις ημέρες νωρίτερα (και όχι δύο μήνες). Καλή επιλογή για lastminute διαμονή στο Μπάρι!

Σάμη προς το Μπάρι λεωφορείο

Ταξιδεύοντας μόνο με λεωφορείο από Σάμη προς το Μπάρι δεν είναι δυνατόν. Ωστόσο, θα μπορείτε να κάνετε άλλες γραμμές carpooling, τρένο ή σκάφος για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας Μπάρι.

Στάση λεωφορείου κατά την άφιξη στο Μπάρι

Μόλις φτάσει το λεωφορείο Μπάρι, ελέγξτε και συλλέξτε τα πράγματά σας ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα.

 • Bari

τρένο Σάμη προς το Μπάρι

Άφιξη σιδηροδρομικών σταθμών στο Μπάρι

 • Bari Zona Industriale
 • Bari Centrale

Σάμη Μπάρι εταιρείες τρένων

Η εταιρεία τρένων που εκτελεί αυτό το ταξίδι είναι η Trenitalia.
Trenitalia Σάμη Μπάρι

Υπάρχει απευθείας τρένο για το Σάμη-Μπάρι δρόμο;

Όχι, δυστυχώς, καμία γραμμή τρένου δεν επιτρέπει να πάει από Σάμη προς το Μπάρι χωρίς να γίνουν αλλαγές.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)