Ταξιδέψτε από Ρώμη προς Ηράκλειο

Οργανώστε το ταξίδι σας Ρώμη προς Ηράκλειο με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Ρώμη προς Ηράκλειο σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ρώμη
Ηράκλειο
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ρώμη
Νάπολη
Ηράκλειο
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Ρώμη
Αθηνα
Ηράκλειο
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ρώμη Ηράκλειο

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση1318 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Ρώμη προς Ηράκλειο;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Ρώμη Ηράκλειο. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Ρώμη Ηράκλειοκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Ρώμη και Ηράκλειο σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Ρώμη Ηράκλειο και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο N. Kazantzakis, Ναυτικό Σταθμό Heraklion, Αεροδρόμιο Fiumicino, Αεροδρόμιο Ciampino, Σταθμό Roma Termini, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Ηράκλειο

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ρώμη προς Ηράκλειο;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Alitalia κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Ηράκλειο (άφιξη στο αεροδρόμιο του N. Kazantzakis HER)
Το Easyjet εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Aegean Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Ηράκλειο (άφιξη στο αεροδρόμιο του N. Kazantzakis HER)
Το Volotea παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Naples NAP (βρίσκεται στα 6 km από το κέντρο του Νάπολη, Ιταλία) έως Ηράκλειο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του N. Kazantzakis HER)
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Ciampino CIA βρίσκεται σε 14 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Meridiana εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Ηράκλειο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του N. Kazantzakis HER)
Το Vueling Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Ηράκλειο (άφιξη στο αεροδρόμιο του N. Kazantzakis HER)
Το Olympic Air παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Ηράκλειο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του N. Kazantzakis HER)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο Fiumicino Express παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Aeroporto Ciampino προς Ρώμη και του Naples (Campania Ιταλία)
Το FlixBus είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Ρώμη (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Roma σε 0.3 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Νάπολη όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Napoli που βρίσκεται περίπου 1.9 km από το κέντρο.
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Minoan Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E3 και του Ηράκλειο (Heraklion σε 1.6 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Aigaion Pelagos κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Αθηνα και Ηράκλειο όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E3 και Heraklion αντιστοίχως 7.8 km και 1.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Superfast Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E3 και του Ηράκλειο (Heraklion σε 1.6 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Αθηνα και Ηράκλειο όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E1 και Heraklion αντιστοίχως 9.1 km και 1.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Ferrovia Circumvesuviana προσφέρει μια γραμμή Ρώμη-Νάπολη τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Ottaviano (2.5 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi κατά την άφιξη (2.2 km από το κέντρο)
Το Italo (NTV) λειτουργεί τη γραμμή του Ρώμη προς Νάπολη με ένα τρένο να αναχωρεί από Roma Termini για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi (Campania Ιταλία)
Το Trenitalia κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Ρώμη-Νάπολη Frecciabianca τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini (1.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi κατά την άφιξη (2.2 km από το κέντρο)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Ρώμη-Νάπολη (189 km)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ρώμη Ηράκλειο

Για το ταξίδι του Ρώμη (Λάτιο, Ιταλία) έως Ηράκλειο (Κρήτη, Ελλάδα) με απόσταση 1318 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Ρώμη > Ηράκλειο θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Ρώμη και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO 22 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ηράκλειο (αεροδρόμιο του N. Kazantzakis, Κωδικός IATA: HER) που εκμεταλλεύεται η Alitalia, Aegean Airlines, Meridiana ή Vueling Airlines.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Ρώμη Ηράκλειο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Αθηνα-Ηράκλειο.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Athens Piraeus E1 στις 9.1 km από Αθηναπλοίου της Minoan Lines, Aigaion Pelagos, Superfast Ferries ή Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουHeraklion σε 1.6 km από Ηράκλειο. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΑθηνα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Ρώμη προς Ηράκλειο χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Ρώμη-Νάπολη και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Frecciabianca της Ferrovia Circumvesuviana, Italo (NTV) ή Trenitalia προς Νάπολη αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini προς Ρώμη. Η άφιξη στο Νάπολη θα είναι στο σταθμό του Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi (2.2 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Ρώμη Ηράκλειο μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Ρώμη-Νάπολη.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της Fiumicino Express ή FlixBus στο Ρώμη. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Napoli (1.9 km από Νάπολη, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Roma (στις 0.3 km από Ρώμη) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Νάπολη.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Ρώμη-Νάπολη μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)