Ταξιδέψτε από Ρώμη προς Ζάκυνθος

Οργανώστε το ταξίδι σας Ρώμη προς Ζάκυνθος με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

4 επιλογές για να πάτε από Ρώμη προς Ζάκυνθος σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ρώμη
Ζάκυνθος
 • Αποκτήστε τιμές
2
Ρώμη
Μπάρι
Ζάκυνθος
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Ρώμη
Κέρκυρα
Ζάκυνθος
 • Αποκτήστε τιμές
4
Ρώμη
Μπρίντιζι
Ζάκυνθος
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ρώμη Ζάκυνθος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση851 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Ρώμη προς το Ζάκυνθος ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Ρώμη προς το Ζάκυνθος και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρώμη Ζάκυνθος; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις, πορθμείο, τρένα, carpooling και λεωφορεία να παω σε Ζάκυνθος από Ρώμη, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Ζάκυνθος και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, πτήσεις, πορθμείο, λεωφορεία και carpooling του Trenitalia, Agoudimos Lines, Volotea, Red Star Ferries, Ventouris Ferries, Aegean Airlines, European Seaways ή Easyjet για να φτάσει Ζάκυνθος.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ρώμη Ζάκυνθος

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Φτηνές πτήσεις από Ρώμη προς το Ζάκυνθος

Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν Ρώμη προς το Ζάκυνθος πτήσεις;

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 2 αεροπορικών εταιρειών για να ταξιδέψετε με αεροπλάνο σε αυτή τη διαδρομή: Vueling Airlines ή Easyjet.
Vueling Airlines Ρώμη ΖάκυνθοςEasyjet Ρώμη Ζάκυνθος

Για να σας βοηθήσει να βρείτε φτηνότερες πτήσεις για να πετάξετε Ζάκυνθος, θέλαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές:

 • Προτιμήστε να πετάξετε Ζάκυνθος την ημέρα της εβδομάδας (Δευτέρα έως Πέμπτη) και να είστε ευέλικτοι. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τον χρόνο, ανάλογα με πολλούς παράγοντες, όπως η ημερομηνία και η ώρα του ταξιδιού. Επομένως, καλύτερα να είστε σε θέση να έχετε μια 2- ή 3-ημερήσια ευελιξία για να κλείσετε το ταξίδι σας.
 • Συνιστάται ιδιαίτερα να κάνετε κράτηση Ρώμη Ζάκυνθος πτήση αρκετές εβδομάδες (ή ακόμη και μήνες) εκ των προτέρων. Τις περισσότερες φορές, αυτός είναι ο κανόνας διαχείρισης αποδόσεων νούμερο ένα: η φθηνότερη τιμή είναι διαθέσιμη πολύ πριν από την αναχώρηση (αυτό αφορά τους πελάτες αναψυχής που χρησιμοποιούνται για την κράτηση νωρίς).

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Ρώμη

 • FCO Fiumicino
 • CIA Ciampino

Αεροδρόμιο άφιξης στο Ζάκυνθος

 • ZTH Zakinthos

Carpool από Ρώμη προς το Ζάκυνθος

Αντίθετα με άλλα μέσα μεταφοράς, το carsharing δεν παρέχει στους ταξιδιώτες ένα προγραμματισμένο πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι όταν ψάχνετε Ρώμη-Ζάκυνθος βόλτες, θα είναι πιο πιθανό να βρεθούν αν ψάχνετε μόνο τρεις ημέρες νωρίτερα (και όχι δύο μήνες). Αυτό είναι περισσότερο μια λύση lastminute για να πάει Ζάκυνθος.

Ρώμη προς το Ζάκυνθος λεωφορείο

Δυστυχώς, δεν υπάρχει άμεση διαδρομή λεωφορείου Ρώμη Ζάκυνθος και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σας φτάσουμε Ζάκυνθος από Ρώμη μόνο με λεωφορείο. Ωστόσο, θα μπορείτε να κάνετε άλλες γραμμές carpooling, τρένο, σκάφος ή αεροσκάφος για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας Ζάκυνθος.

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης στο Ρώμη

Θα πρέπει να φτάσετε στο δικό σας Ρώμη σταματήστε μεταξύ 15 λεπτών και 30 λεπτών, ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, πριν από την ώρα αναχώρησης που αναγράφεται στο εισιτήριό σας. Τέλος, παρουσιάστε το εισιτήριό σας στο προσωπικό της FlixBus που θα σας επιτρέψει να βάζετε τις βαλίτσες σας στον κορμό και στη συνέχεια να επιβιβαστείτε.

 • Roma Tiburtina

τρένο Ρώμη προς το Ζάκυνθος

Ρώμη Ζάκυνθος σιδηροδρομικές εταιρείες

Υπάρχει μόνο μία εταιρεία σιδηροδρόμων για αυτό το ταξίδι: Trenitalia.
Trenitalia Ρώμη Ζάκυνθος

Υπάρχει άμεση αμαξοστοιχία Ζάκυνθος από Ρώμη;

Όχι, δυστυχώς, καμία γραμμή τρένου δεν επιτρέπει να πάει από Ρώμη προς το Ζάκυνθος χωρίς να γίνουν αλλαγές.

Σταθμοί αναχώρησης στο Ρώμη

 • Roma Termini

Ρώμη προς το Ζάκυνθος πορθμείο

Στο Μπρίντιζι, Κέρκυρα ή Μπάρι συνεχίστε το ταξίδι σας Ζάκυνθος και πλέουν με Agoudimos Lines, Egnatia Seaways, Ventouris Ferries, Red Star Ferries ή European Seaways.

Πηγαίνοντας προς Ζάκυνθος από την πόλη του Ρώμη δεν είναι δυνατόν να ταξιδεύετε μόνο με πλοίο. Θα πρέπει να συνδυάσετε μια διασταύρωση με το φέρι πτήση, τρένο, carpooling και λεωφορείο για να φτάσετε στον προορισμό σας διακοπών.

Ποιες εταιρείες πορθμείων φεύγουν Ζάκυνθος από Ρώμη;

Οι εταιρείες Agoudimos Lines, Egnatia Seaways, Ventouris Ferries, Red Star Ferries και European Seaways λειτουργούν Ρώμη προς το Ζάκυνθος διασταυρώσεις.

Agoudimos Lines Ρώμη ΖάκυνθοςEgnatia Seaways Ρώμη ΖάκυνθοςVentouris Ferries Ρώμη ΖάκυνθοςRed Star Ferries Ρώμη ΖάκυνθοςEuropean Seaways Ρώμη Ζάκυνθος

Ζάκυνθος τερματικά πορθμείων

 • Zakynthos

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ρώμη προς Ζάκυνθος;

Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει μια γραμμή Ρώμη-Μπρίντιζι Frecciargento τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini (1.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Brindisi κατά την άφιξη (2.5 km από το κέντρο)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Agoudimos Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Brindisi Costa Morena Terrare και του Ζάκυνθος (Zakynthos σε 0.5 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Egnatia Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Μπρίντιζι και Ζάκυνθος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Brindisi Costa Morena Terrare και Zakynthos αντιστοίχως 2 km και 0.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Ventouris Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Bari Molo San Vito 4 και του Ζάκυνθος (Zakynthos σε 0.5 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Red Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Μπρίντιζι και Ζάκυνθος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Brindisi και Zakynthos αντιστοίχως 2.5 km και 0.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια European Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Brindisi Costa Morena Terrare και του Ζάκυνθος (Zakynthos σε 0.5 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Blu-express κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Κέρκυρα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Corfu I. Kapodistrias CFU)
Το Ryanair εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Ciampino CIA (βρίσκεται στα 14 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Μπάρι (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Palese BRI)
Το Volotea εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Ζάκυνθος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH)
Το Vueling Airlines παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Ζάκυνθος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH)
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Κέρκυρα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Corfu I. Kapodistrias CFU)
Το Easyjet εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Ζάκυνθος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH)
Το Alitalia εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Μπάρι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Palese BRI)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Ρώμη-Μπρίντιζι (478 km)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Roma Tiburtina προς Ρώμη και του Bari (Απουλία Ιταλία)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)