Ταξιδέψτε από Ρώμη προς Βενετία

Οργανώστε το ταξίδι σας Ρώμη προς Βενετία με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Ρώμη προς Βενετία σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Ρώμη
Βενετία
/
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ρώμη Βενετία

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση394 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Ρώμη προς το Βενετία ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Ρώμη προς το Βενετία; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις, τρένα, carpooling και λεωφορεία να παω σε Βενετία από Ρώμη, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Βενετία και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, πτήσεις, λεωφορεία και carpooling του Italo (NTV), Trenitalia, FlixBus, ÖBB, Blablacar, Alitalia, Darwin Airline ή Meridiana για να φτάσει Βενετία.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ρώμη Βενετία

Για το ταξίδι του Ρώμη (Λάτιο, Ιταλία) έως Βενετία (Βένετο, Ιταλία) με απόσταση 394 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Το τρένο Ρώμη Βενετία είναι άμεση.
Τρένα Euronight Tosca, Frecciargento ή Italo της ÖBB, Trenitalia ή Italo (NTV) προς Βενετία αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Ostiense προς Ρώμη. Η άφιξη στο Βενετία θα είναι στο σταθμό του Venezia Mestre (9.9 km από το κέντρο).
Είστε τυχεροί, υπάρχει μια απευθείας γραμμή λεωφορείων Ρώμη-Βενετία που είναι συχνά η πιο οικονομική λύση.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Ρώμη. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Venezia Tronchetto Stazione (2.7 km από Βενετία, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Roma (στις 0.3 km από Ρώμη) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Βενετία.
Η απευθείας πτήση Ρώμη > Βενετία θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Ρώμη και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO 22 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Βενετία (αεροδρόμιο του Marco Polo, Κωδικός IATA: VCE) που εκμεταλλεύεται η Easyjet ή Alitalia.
Στο Blablacar πιθανότατα θα βρείτε οδηγούς που μοιράζονται το όχημά τους για τη διαδρομή Ρώμη-Βενετία.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)