Ταξιδέψτε από Ρόδος προς Παλέρμο

Οργανώστε το ταξίδι σας Ρόδος προς Παλέρμο με τρένο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Ρόδος προς Παλέρμο σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ρόδος
Παλέρμο
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ρόδος
Ρώμη
Παλέρμο
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Ρόδος
Αθηνα
Παλέρμο
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ρόδος Παλέρμο

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, τρένο
απόσταση1326 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Ρόδος προς το Παλέρμο ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Ρόδος προς το Παλέρμο; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους carpooling, τρένα, πορθμείο και πτήσεις για να φτάσετε στο Παλέρμο. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Παλέρμο και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Ρόδος - Παλέρμο προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Να ταξιδέψετε από Ρόδος, πτήσεις, πορθμείο, τρένα ή carpooling του Vueling Airlines, Volotea, Easyjet, Ryanair, Alitalia, Aegean Airlines, Blablacar και Blue Star Ferries θα σας μεταφέρει Παλέρμο.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ρόδος Παλέρμο

Για το ταξίδι του Ρόδος (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) έως Παλέρμο (Σικελία, Ιταλία) με απόσταση 1326 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Παλέρμο από Ρόδος αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Ρόδος-Αθηνα και Αθηνα-Παλέρμο
έξοδος Ρόδος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Diagoras RHO 14 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air, Ryanair ή Aegean Airlines.του Αθηνα, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Volotea που θα σας μεταφέρει Punta Raisi (Παλέρμο, ΡΡΡ).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Ρόδος Παλέρμο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Ρόδος-Αθηνα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Rhodes στις 0.5 km από Ρόδοςπλοίου της Aigaion Pelagos ή Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAthens Piraeus E3 σε 7.8 km από Αθηνα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΡόδος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Ρόδος προς Παλέρμο χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Ρώμη-Παλέρμο και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα InterCityNotte της Trenitalia προς Παλέρμο αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini προς Ρώμη. Η άφιξη στο Παλέρμο θα είναι στο σταθμό του Palermo Centrale (0.8 km από το κέντρο).
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Ρώμη-Παλέρμο μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ρόδος προς Παλέρμο;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Vueling Airlines πετάει από το αεροδρόμιο Diagoras RHO βρίσκεται σε 14 km από το κέντρο της πόλης του Ρόδος προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Παλέρμο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Punta Raisi PMO)
Το Blue Panorama Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Παλέρμο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Punta Raisi PMO)
Το Volotea εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Παλέρμο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Punta Raisi PMO)
Το Alitalia παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Παλέρμο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Punta Raisi PMO)
Το Olympic Air κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Diagoras RHO (βρίσκεται στα 14 km από το κέντρο του Ρόδος, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Ryanair εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Diagoras RHO βρίσκεται σε 14 km από το κέντρο της πόλης του Ρόδος προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Easyjet εκτελεί τις πτήσεις από το αεροδρόμιο Diagoras RHO (βρίσκεται στα 14 km από το κέντρο του Ρόδος, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Παλέρμο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Punta Raisi PMO)
Το Aegean Airlines παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Diagoras RHO (βρίσκεται στα 14 km από το κέντρο του Ρόδος, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Aigaion Pelagos παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Rhodes και του Αθηνα (Athens Piraeus E3 σε 7.8 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Blue Star Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Ρόδος και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Rhodes και Athens Piraeus E3 αντιστοίχως 0.5 km και 7.8 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει μια γραμμή Ρώμη-Παλέρμο InterCityNotte τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini (1.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Palermo Centrale κατά την άφιξη (0.8 km από το κέντρο)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Ρώμη-Παλέρμο (428 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)