Ταξιδέψτε από Ρόδος προς Μιλάνο

Οργανώστε το ταξίδι σας Ρόδος προς Μιλάνο με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

4 επιλογές για να πάτε από Ρόδος προς Μιλάνο σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ρόδος
Μιλάνο
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ρόδος
Μπολόνια
Μιλάνο
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Ρόδος
Στουτγάρδη
Μιλάνο
/
  • Αποκτήστε τιμές
4
Ρόδος
Αθηνα
Μιλάνο
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ρόδος Μιλάνο

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση1880 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Ρόδος προς Μιλάνο;

Προσφέρουμε 4 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Ρόδος Μιλάνο. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Ρόδος Μιλάνοκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Ρόδος και Μιλάνο σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Ρόδος Μιλάνο και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Malpensa, Αεροδρόμιο Linate, Σταθμό Milano Centrale, Σταθμό Milano Porta Garibaldi, Σταθμό Milano Rogoredo, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μιλάνο

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ρόδος Μιλάνο

Για το ταξίδι του Ρόδος (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) έως Μιλάνο (Λομβαρδία, Ιταλία) με απόσταση 1880 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Ρόδος > Μιλάνο θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Ρόδος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Diagoras RHO 14 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Μιλάνο (αεροδρόμιο του Linate, Κωδικός IATA: LIN) που εκμεταλλεύεται η Meridiana, Alitalia ή Aegean Airlines.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Ρόδος προς Μιλάνο χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Μπολόνια-Μιλάνο και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Italo, Frecciarossa ή Frecciabianca της Italo (NTV) ή Trenitalia προς Μιλάνο αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Bologna Centrale προς Μπολόνια. Η άφιξη στο Μιλάνο θα είναι στο σταθμό του Milano Centrale (2.8 km από το κέντρο).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Ρόδος Μιλάνο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Ρόδος-Αθηνα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Rhodes στις 0.5 km από Ρόδοςπλοίου της Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAthens Piraeus E3 σε 7.8 km από Αθηνα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΡόδος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Ρόδος Μιλάνο μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Στουτγάρδη-Μιλάνο.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Στουτγάρδη. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Milan autostazione (5.4 km από Μιλάνο, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Stuttgart Airport (στις 9.6 km από Στουτγάρδη) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Μιλάνο.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Στουτγάρδη-Μιλάνο μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)