Ταξιδέψτε από Ρόδος προς Μήλος

Οργανώστε το ταξίδι σας Ρόδος προς Μήλος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Ρόδος προς Μήλος σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ρόδος
Μήλος
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ρόδος
Σαντορίνη
Μήλος
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ρόδος Μήλος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση341 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Ρόδος προς Μήλος;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Ρόδος Μήλος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Ρόδος Μήλοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Ρόδος και Μήλος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Ρόδος Μήλος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Milos, Ναυτικό Σταθμό Milos, Αεροδρόμιο Diagoras, Ναυτικό Σταθμό Rhodes) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μήλος

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ρόδος προς Μήλος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Rhodes και του Σαντορίνη (Santorini σε 3 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια ANEK Lines πραγματοποιούν τις διασταυρώσεις μεταξύ Ρόδος και Σαντορίνη όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Rhodes και Santorini αντιστοίχως 0.5 km και 3 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους. και μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Μήλος (Milos σε 3.2 km από την πόλη)
Τα πλοία της Aigaion Pelagos λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Ρόδος και Μήλος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Rhodes και Milos αντιστοίχως 0.5 km και 2.9 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του LANE Sea Line παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Μήλος (Milos σε 3.2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Zante Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Σαντορίνη και Μήλος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santorini και Milos αντιστοίχως 3 km και 2.9 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Sea Jets λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Μήλος (Milos σε 3.2 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Diagoras RHO βρίσκεται σε 14 km από το κέντρο της πόλης του Ρόδος προς Σαντορίνη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Thira JTR)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ρόδος Μήλος

Για το ταξίδι του Ρόδος (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) έως Μήλος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 341 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Μήλος από Ρόδος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Rhodes στις 0.5 km από Ρόδοςπλοίου της Aigaion Pelagos. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουMilos σε 2.9 km από Μήλος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΡόδος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Μήλος από Ρόδος. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Ρόδος-Σαντορίνη τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα πορθμείο.
έξοδος Ρόδος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Diagoras RHO 14 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Σαντορίνη (αεροδρόμιο του Thira, Κωδικός IATA: JTR) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)