Ταξιδέψτε από Ρόδος προς Ηράκλειο

Οργανώστε το ταξίδι σας Ρόδος προς Ηράκλειο με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Ρόδος προς Ηράκλειο σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ρόδος
Ηράκλειο
/
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ρόδος
Σαντορίνη
Ηράκλειο
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ρόδος Ηράκλειο

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση305 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Ρόδος προς το Ηράκλειο ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Ρόδος προς το Ηράκλειο και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόδος Ηράκλειο; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις και πορθμείο να παω σε Ηράκλειο από Ρόδος, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Ηράκλειο και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Ρόδος - Ηράκλειο προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Ρόδος, θα ταξιδέψετε με το ANEK Lines, Aegean Airlines, Olympic Air, Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyprus Airways, Aigaion Pelagos ή Blue Star Ferries από πορθμείο ή πτήσεις.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ρόδος Ηράκλειο

Για το ταξίδι του Ρόδος (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) έως Ηράκλειο (Κρήτη, Ελλάδα) με απόσταση 305 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Ηράκλειο από Ρόδος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Rhodes στις 0.5 km από Ρόδοςπλοίου της Aigaion Pelagos. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουHeraklion σε 1.6 km από Ηράκλειο. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΡόδος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Η απευθείας πτήση Ρόδος > Ηράκλειο θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Ρόδος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Diagoras RHO 14 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ηράκλειο (αεροδρόμιο του N. Kazantzakis, Κωδικός IATA: HER) που εκμεταλλεύεται η Cyprus Airways, Olympic Air ή Aegean Airlines.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ρόδος προς Ηράκλειο;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του ANEK Lines παρέχουν τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ του λιμένα του Rhodes και του Diafani (Diafani σε 0.1 km από την πόλη) και μεταξύ Diafani και Ηράκλειο όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Diafani και Heraklion αντιστοίχως 0.1 km και 1.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Blue Star Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Rhodes και του Σαντορίνη (Santorini σε 3 km από την πόλη)
Τα πλοία της Hellenic Seaways λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Σαντορίνη και Ηράκλειο όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santorini και Heraklion αντιστοίχως 3 km και 1.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του Aigaion Pelagos παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Rhodes και του Ηράκλειο (Heraklion σε 1.6 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Sea Jets κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Σαντορίνη και Ηράκλειο όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santorini και Heraklion αντιστοίχως 3 km και 1.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Αεροπορικές εταιρείες
Το Cyprus Airways κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Diagoras RHO βρίσκεται σε 14 km από το κέντρο της πόλης του Ρόδος προς Ηράκλειο (άφιξη στο αεροδρόμιο του N. Kazantzakis HER)
Το Olympic Air εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Diagoras RHO (βρίσκεται στα 14 km από το κέντρο του Ρόδος, Ελλάδα) έως Ηράκλειο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του N. Kazantzakis HER)
Το Aegean Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Diagoras RHO βρίσκεται σε 14 km από το κέντρο της πόλης του Ρόδος προς Ηράκλειο (άφιξη στο αεροδρόμιο του N. Kazantzakis HER)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)