Ταξιδέψτε από Ρόδος προς Αθηνα

Οργανώστε το ταξίδι σας Ρόδος προς Αθηνα με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Ρόδος προς Αθηνα σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ρόδος
Αθηνα
/
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ρόδος
Σαντορίνη
Αθηνα
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Ρόδος
Κως
Αθηνα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ρόδος Αθηνα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση434 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Ρόδος προς το Αθηνα ;

Έχετε επιλέξει Αθηνα ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Ρόδος και πώς να βρείτε το καλύτερο Ρόδος προς το Αθηνα μεταφορές; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις και πορθμείο να παω σε Αθηνα από Ρόδος, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Αθηνα τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Ρόδος - Αθηνα προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Να ταξιδέψετε από Ρόδος, πτήσεις ή πορθμείο του ANEK Lines, Aegean Airlines, Blue Star Ferries, Olympic Air, Ryanair, Sea Jets, Aigaion Pelagos και Aegean Speed Lines θα σας μεταφέρει Αθηνα.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ρόδος Αθηνα

Για το ταξίδι του Ρόδος (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) έως Αθηνα (Αττική, Ελλάδα) με απόσταση 434 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Αθηνα από Ρόδος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Rhodes στις 0.5 km από Ρόδοςπλοίου της Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAthens Piraeus E3 σε 7.8 km από Αθηνα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΡόδος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Η απευθείας πτήση Ρόδος > Αθηνα θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Ρόδος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Diagoras RHO 14 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Ryanair, Aegean Airlines ή Olympic Air.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)